Wednesday, July 21, 2010

OSCE, done! written, next!

dah ada rupanya title OSCE,done! so sambung title untuk tidak memparodykan title entry lama tersebut dengan menambah written, next. zzz tayah explain pon takpe kot.

well well, alhamdulillah. OSCE dah habis. tadi osce ortho. lebih kurang macam oral exam jeee feeling die. dah lame takde oral exam kan. yolah sejak alex uni memansuhkan oral dan menggantikan dengan assignment busy gila lah pulak buat assignment berderet2. hari ni macam bernasib baik jugak kot case senang je, tak la dapat wrist drop lah claw hand lah brachial plexus injury lah sume bende berkaitan ngan nerve-nerve yang memang sudah buat aku serabuuttt. huhuhu. roomate sorang je xabeh exam lagi, tuh ngah gigih lah tuh study ortho, aku pulak bergelak ketawa tengok running man. ehehe. cover2 la jugak gelak kesian beliau ngah study. uih, musti stress kitorang dah habis arini beliau exam esok. sabar ye makcik.

dah habis osce macam dah bais final pulak ye merelax2, amboi amboi engkau noure. haaa maka bermulalah study leave. study leave not to leave study, but leaving other things to study!!!! contoh other things? facebook dah deactivate dah, mekbuk pon da campak ke katil dah, em em apa lagi? oh project 365 macam on hold until habis exam. kalau rajin ai update yek. eh tak bermakna stop tak amik gambar, upload lambat je. hari-hari jenuh pikir nak tangkap gambar ape tau. aih, maklumla ai kan tade life skarang. takkan la hari-hari nak tangkap gamba buku baca muke surat berapa?? gila lah menangis aku tengok projek aku tuh. hahahaha

exam bloody four paper, huhuhu. sem lepas la best 2 paper je, tapi nak bace untuk satu paper tuh macam nak pecah otak. semni 4 paper ingat boleh rilek ke? oh tidakkkk, macam nak hentak kepala kat dinding. jadual ada je kat nota tepi tuh, gi tengok. malas nak tempek jadual kat entry. kan da bagi dulu kann, yer2 tau korang nak doakan buat solat hajat apa semua time noure exam nanti. bagus2. amatlah digalakkan, rujuk jadual di sebelah yeeee. hehehe

dan isu wajib disentuh,
nak balik dah. yeay yeay. oh oh dibah, my 2nd sis dapat posting kat SMK jugra. dekat je ngan rumah. duduk je lah kat rumah beliau itu, wah meriah la rumah balik nanti. ngan kakak baru bersalin opkos mak yang jage. mak siap da pesan awal dah, "haa balik ni tolong mak jaga baby" hait hati. ai akan ajar kakak cane nak wat examination kat baby. boleh la belagak sket. wahahahaha. balik ni rumah tak sunyi sepi la macam selalu balik aku melangut sensorang jadik anak tunggal kan. haha. adik ngan alip je la kat johor tuh. adik jangan nangis la ramai orang kat rumah puasa nanti berbuka puasa beramai2. wahahah gelak jahat.


ok ok dah, nak sambung tengok running man. lepas tuh bersemangat lah untuk study!!! yosh.

3 penyebok:

han.nan.ni said...

^_^
xsabar ni nak balekkkk
osce da abes
tggal written.skettt je lagi
yoshhhhh!!!
caiyok noure!!

k h a y said...

ko x yh r study weyyy..

blk la msia.

hahaha

noure said...

caiyok naniiiiii!! haha sabar nani sabarr. exam duluu. all the best!

khay: ha kau nka jawabkan exam utk aku tak? meh sini/ haha