Wednesday, August 25, 2010

attachment elective posting dan sewaktu dengannya



salam sejahtera.
noure sedang menjalani elective posting atau bahasa budak-budak medik attachment kat Hospital Banting. baru tiga hari start isnin haritu. eh silap, 2 hari sebab hari selasa xdatang bilamana diarrhea dan vomiting menceriakan pagi hari ketika mahu bersiap ke hospital. sigh. so far macam semakin seronok walaupun macam loser jugak lah bila dah lupa nak baca ECG. serius rasa loser gila. wey, dah bertahun dah tinggalkan. clinical year mana belajar lagi pasal cardiovascular system nih. aih. tapi tak rasa loser bila ada orthopedic case, mwahaha konfiden weh berdiskusi. eceh, mentang mentang exam terakhir sebelum bercuti. boleh la ingat. hehehe. hope to see more interesting cases tomorrow. eh lupe nak bagitahu, sekarang ni kat Accident and Emergency for a week. next week baru la kat medicine.

ok nak tidoq, later!

0 penyebok: