Sunday, September 19, 2010

takdak apa nak dibuek

lepas maghrib tadi rasa nausea gila perut tak selesa lalu pengsan lah kat katil tak sedo2 sampai la nak dekat pukul 12 baru la rasa ok sikit. gagahkan diri bangun tuh pon sebab lapa. hahahah. lalu terus lah ke dapo lalu makan dan sekarang kenyang dan tidak mengantuk maka apa yang perlu dilakukan sekarang? melangut depan laptop amatlah membosankan macam movie semua dah habis tengok saja. eh belom lagi. ada lagi belom tengokkk lah. ha selalunya tengah tengah malam nih tengah bercinta la dengan encek buah ati hihihi tapi apakan daya beliau sedang berseronok di luar negara maka kita biarkan beliau bergembira tak perlu lah kacau. ceh cane nak kacau pon kann.

hari ini sangat busy, mak masak masak menjemput sedara mara datang makan. haa call saja makcik yang kat bangi tuh, memecut je datang kalau pasal makan. kekekeke. menu soto dan bubur merah yang tengah-tengah tuh ada kaler putih korang tau takkk? kecik kecik dulu suka kot makan. seperiuk besar lah mak masak soto tuh. habis dah la. sodap tak terkiree.

rakan-rakan nak datang umah datang je yehh, tapi beskut raya dah habis lah. hehehe.

wey skarang kan banting memang hot stuff lah kannn. kalau sesiapa tak tau memang bukan warganegara lah gamaknyee. isk. kalau cakap je dari banting orang akan respon" ohh kat tempat pembunuhan tuh ek. dekat ke ngan rumah? " (-_-") faymous not in a goodway betol. sangat lah tak syiokk. tapi kan tadi kitorang saja-saja lah pergi melawat tempat kejadian. jauh la jugak dari rumah. Ladang Gadong tempat kejadian tuh masih masih ada lagi polis jaga, denga media siap melepak-lepak kat kuil sambil ngadap laptop. penuh lagi orang media kat situ. lepas tuh tengok pulak office suspek yang dok depan balai polis besar gedabak tersergam indah kat pekan banting tuh. cis, polis nak pergi office suspek tuh jalan kaki melintas jalan je weyyyy. melampauuuu.
lepas tuh blakang office tuh pulak kawasan perumahan beliau, nak jugaakk pergi tengok kann. gila busy body betol. heheh. sebaek mak aku tau lah tempat tuh jalan apa rumah suspek tuh mak abah pon kenal je dengan jiran suspek tuh. huih. semangat waja je kitorang pergi tempat2 terlibat kann. huhuh

tapi sangat kejam lah. sedih betul bila tengok berita newpapers apa semua. sori lah yer, bersemangat waja nak bubuh gambar tapi cable camera tak jumpee lah pulak. len kali okai.

wokai lah, see ya!

2 penyebok:

k h a y said...

wey hngat kot banting skang nii!!

huhu kau amik gambar lokasi ke ape?

hot betul la gitu nnt. nnt semua media dok lepak blog kau je.

noure said...

aku amk gambo jalan masuk ladang. sungai. office dan mungkin jugak rumha beliau. kekeke.

media dah lamooo dok melepak kat situ lah wehhh