Tuesday, October 26, 2010

bazinga



akhirnye dah habis dah tengok The Big Bang Theory sampai current episode. hehe. saya suka Sheldon dan jugak Raj yang sengal. kan dah xde cerita nak tengok dahhhh. banyak je tapi malas nak tengok cerita lain yang penuh konflik. tunggu free lah.

hari ini last lecture of Paediatrics. wow. tak sangka dah nak habis dah belajar paeds. saya suka Paeds sebab seronok dan macam tak heavy sangat. ye ke? yela compare to other departments lah kan. maybe akan pertimbangkan untuk menjadi seorang Paediatrcian. huhu. esok last clinical round. tolong lah dapat Fallot Tetralogy as doctor promised yesterday.

dah nak habis round, tapi rasa macam ilmu seciput je baru. selagi exam bukan esok, selagi tuh la dok study maen maen je. ish ish ish. lepas nih elective course sebulan, macam rilex sikit lah kot. i hope. so boleh lah study paeds elok elok elok. cover balik sampai sebulan. after habis elective course barulah exam paeds; OSCE and midterm. lepas habis tuh mula pulak the nightmare OBGYNE. kehidupan macam akan tunggang langgang sampai final nanti. oh busy busyy.

dah makin sejuk kat sini. i would rather say the weather was just nice. tak sejuk sangat tak panas sangat.




4 penyebok:

siti maizurah ismail said...

wah..akak study kt mesir yer..
hebat nyer..
sy tringin sgt nk stdy kt sane :)

z a w a n i b a d r i said...

Good luck dear! :)

noure said...

siti maizurah: blajar kat msia lagi seronokkkk.huhu serius.
wani: thanks dear! ;)

siti maizurah ismail said...

ye ker..??
nape yer..??bukan kt saner leh dapat lgi byk pengalaman ker..?
:)