Sunday, October 10, 2010

good morning

haish dah pukul 12 lebih dah tengahari lah bukan morning lagi dah. kat egypt baru pukul 6 pagi. in denial lagi nih. jam tangan pon tanak tuka lagi. isk.


jetlag? opkos lah. tido seblom pukul 9 bangun pukul 6 pagi. hahaha. jetlag lah sangat yek.

bilik macam tongkang pecah lagi, tak siap kemas lagi. nasib baik lah tak horror sangat bilik nih setelah ditinggalkan 2 bulan. nak transform biar nampak fresh sikit tapi nanti lah pikir. kena kemas dulu baju-baju ponggah beg dulu. oh dah order rak buku, by this friday harap boleh dapat lah. lepas kemas segala benda baru boleh study dengan khusyuk. dah dapat dah semangat untuk belajar, kot. eceh. semangat untuk belajar je, semangat untuk cover balik benda tertinggal masih belum ada. banyak lagi nak di setelkan nihhhhhh.

ok gotta go. i miss you malaysiaaa........

ps: masa take off haritu menangis tersedu sedan sorang diri mengadap tingkap. sedih sangatt ;(
but now im okay, it just part of me being hormonal.

standard la kan homesick. kakak yang duduk kat shah alam tuh pon after 2 bulan kat umah pon homesick jugakkkkk. heheheh. rindu batrisyia!




6 penyebok:

k h a y said...

sobsob alololo sedihnya kau nangis ek disebalik tingkap kapal terbang.

sila tabah! Setahun lagi!

dan by that time. aku dah habis belaja. omo!

noure said...

boleh plan bercuti dari skarang! hoho
yes dear, aku sedang bertabah ;(

z a w a n i b a d r i said...

noure nnt show off sikit frame baru beli tue? :)

eh ko nk letak rumah mana sebenarnya?

noure said...

rumah egypt la. huhu .xletak lagiii. nanti akan kemas bilik elok2 dan letak di tempat yang seswai! hehehe

noure said...

rumah egypt la. huhu .xletak lagiii. nanti akan kemas bilik elok2 dan letak di tempat yang seswai! hehehe

kakak said...

hahhaha...malula i! satu dunia tau kakak homesick..maklumla i kan anak manja..lallala...

owh, batrisyia da pandai mengiring2 dengan jayanya...hehhe n pipi semakin bolat!