Wednesday, October 13, 2010

morning again

masih jetlag. to think of it, bagus jugak jetlag nih, bangun awal, tak lah kelam kabut nak bersiap, boleh menikmati suasana pagi yang indah, dan boleh breakfast dengan gembira.


so the latest about me, i got infection on my right eye, haish. nasib baik bukan lah macam tumbuh sebijik abcess yang sangat obvious, diffuse inflamation yang menyebabkan eyelid membengkak dan merah. dah beli dah antibiotic untuk sterile mata tapi pharmacist tuh macam suruh jugak pergi jumpe doctor. cuma saya berharap agar keadaan ini akan reda tidak lama lagi. every year pon mesti akan dapat eye infection sekali. serius.

progress study masih lah sangat lembap. entah bila nak maju. hurm hurm.

kesimpulannya, sedang berusaha mengurangkan waktu tidur, teheehe. dari 14 jam(roughly la termasuk tidur siang ha ha ha) ketika cuti, kepada tidur 6 jam lah kot.dan saya berazam mahu menggemukkan diri, but how? nak lose weight sonang laaa. dan kena paksa diri untuk minum susu untuk kesejahteraan tulang bersama! hey kalau nak prevent osteoporosis memang dari muda muda remaja lagi kena minum susu taw.

baru dapat 4 dvd the big bang theory from aman. sebenarnya from ammar. dia pas kat member dia dan member dia yang jugak member aman pas kat aman dan aman pas kat aku. akhirnya! hoh panjang beno perjalanan. dah tengok 3 episod dannnnnn aku suka lah cerita tuh. SCIENCES BITCHES. hahaha. walaupun banyak science fact dorang nih macam susah sikit nak paham, yerlaaa physics and maths la mostly, but i like. hihhi. oh tidakkkkkk, KENA STUDY!

0 penyebok: