Saturday, October 23, 2010

Saturday Blues

since my week is started on Saturday, it's not wise to called it Monday Blues, isnt it. ah merepek.


okay, semalam tak jadi pergi carrefour disebabkan kemalasan tahap melampau penulis blog dan juga roomate kepada penulis blog. harhar. lepas orang dah habis solat jumaat, kitorang decide apa kata pergi lepas asar pulak. bila dah azan asar, ermmmmmm nak pergi ke tanak malas nak bersiap apa bagai. apa kata esok je lepas kelas nakkk? OKAI!!!! harhar.

malam tuh tetibe encek Faiz, rakan sekolah rendah penulis blog yang kini melanjutkan pelajaran di Zagazig call. oh beliau telah menyerahkan barang yang penulis blog pesan kepada rakan beliau yang akan ke alex pada malam tersebut. so penulis blog diarahkan agar bertemu rakan beliau dan mengambil barang tersebut.

maka perjanjian dibuat lalu rakan kepada Faiz kata nak jumpa kat Green Plaza. oh my penulis blog mahu ke Carefour untuk membeli printer!. so how. oh tiba tiba rakan kepada penulis blog di dalam lecture berkata " hey dah ada Carefour kat Green Plaza" oh serius??? what happen to Alpha Market. oh how sadd, i love alpha market more.

so to Green Plaza we go with the roomate and also ya and kak nana. selepas mengambil barang daripada membe faiz, THANKS A LOT TO BOTH OF YOU, yeay i have more MILO and Nesvita now!! kami menuju ke carefour di sana. owh, carefour express. ada ke printer? dan seperti yang dijangka, printer mahal je ada, yang kami nak nan ado. T____T

thanks Faiz to bring those all the way from Malaysiaaaa. okai taun depan aku janji pergi beraya rumah kau okai.


lalu segera menuju ke Carrefour yang lebih besar di carrefour biase tuh la. membeli printer, dan jenuh berfikir nak beli apa lagi yang akhirnya tak beli tissue. SIGH! i got it listed on my ipod last night and i did not bring it today. my my. serius rasa maca ada barang lagi yang perlu dibeli tapi serius tak ingat lansung. tuh la tak lalu pon tissue section. hey what the big deal with the tissue. no biggies, saja je nak bagitahu kat blog nih. hahahahaha

printer smart. we loike!

okay lah, tak tahu kenapa rajin sangat nak merepek. penat dan mengantuk. banyak lagi benda nak buat. finish my laundry, reading andddddd sleep. eh nak tengok big bang theory satu dua episode jugak. hehe. how i loveeeee Sheldon Cooper. serius comel wey. Bazinga!


bye bye. thanks for reading peeps.


4 penyebok:

DAUD said...

aku baru nak kagum ngan packaging milo n nesvita yg sama ngan kat malaysia,
rupanya memang originally from malaysia pun. haha

noure said...

hahahaha. gotcha!

han.nan.ni said...

da beli da printer noure??
wah,same la printer kite.haha

noure said...

masa aku nak beli tuh teringat ko ckp printer ko beli 140 lebih camtuh kan. haaa nih mesti yg same ngan nani beli. haha