Monday, October 4, 2010

terima hakikat

nak tak nak suka tak suka kena lah jugak terima hakikat bahawa cuti dah habis. sekolah dah berkurun dah start, perjuangan perlu diteruskan. masa untuk melepak, merilex telah tamat, tahun baru sudah bermula, dan tak lama lagi akan kembali semula ke MESIR.


kena la jugak tabahkan diri memulakan kembali hidup kat sana. ada lagi 2 tahun je. BLOODY 2 YEARSSS. takpe, pejam celik-pejam celik kejap je habis tuh. dah bertabah hati hidup kat sana selama 4 tahun, lagi 2 tahun it's like nothing kot. eceh.

tak payah cakap pasal semangat. sebab takde semangat lagi. tunggu jejak kaki kat hospital mulakan clinical round baru semangat kot. i hope so. tak sabar jugak nak belajar. ha tak sabar jugak pulak tetibe nak menstresskan diri nak cover lecturessss yang tertinggal. padan muka kat diri sendiri.

ok lah saya janji tahun depan saya akan balik tepat pada masanya. sehari sebelum kelas start nak ada kat alex dah. tak rasa cool pon balik lambat. tipikal sangat dah bagi budak2 alex. balik awal tak ponteng kelas, baru lah cool. HAHAHA. ini serius.

ok semoga beg tak melebihi paras bahaya yang dibenarkan. kalau tak, mana mahu campak? orang tamak selalu rugi, aku taknak rugi weh. harap-harap mee segera perisa tomyam jenama super kale purple yang berharga rm6 sumting untuk 6 cups yang kalau beli benda tuh kat mesir lebih kurang LE4 or LE5 satu cup lepas lah terbang ke mesir di dalam beg tanpa perlu memuntahkan balik kerana terlebih muatan. ITU BARANG PALING BERHARGA WEI! selepas passport malaysia. hahaha. tak tipu nih.



4 penyebok:

Cik Duktur Paan MD said...

soo, aku cool? haha.

noure said...

hanya untuk aku lah. HAHAHAHAHA

k h a y said...

wey ape kes nak blk mesir dah??!

noure said...

wey ape kes kau bz sangat nih?? hehe