Saturday, November 27, 2010

take a break

i know he is watching One Piece at that moment.

so....

noure nisa

10:54 pmBUZZ!!!

amanz

10:54 pmeii
10:54 pmnpee

noure nisa

10:54 pmsaje kaco

amanz

10:54 pmBUZZ!!!

noure nisa

10:54 pmhaha

amanz

10:54 pmeii
10:54 pmstudyyy

noure nisa

10:55 pmBUZZ!!!

amanz

10:55 pmeiiiiiiiiiiiiiiiiii
10:55 pmeiiiiiiiiiiiiii

noure nisa

10:55 pmhahahahahhaha

amanz

10:55 pmstudyyyyyyyyyy

noure nisa

10:56 pmBUZZ!!!

amanz

10:56 pmeiiiiiiiiiiiii

noure nisa

10:57 pmBUZZ!!!
10:57 pm

amanz

10:57 pmstudyyyyyyyyyyy
10:57 pmBUZZ!!!
10:57 pmeiiiiiiii

noure nisa

10:57 pmhahahahahhaha

noure nisa

10:58 pmdah nka study!
10:58 pmBUZZ!!!

amanz

10:58 pmeii
10:58 pmsile2
10:58 pmeiiiiiiiiiiii

noure nisa

11:00 pmBUZZ!!!

amanz

11:00 pmeiii
11:00 pmBUZZ!!!



cuak oh banyak tak study lagi. enough playing. study!

Friday, November 26, 2010

study sampai juling


dah lebih kurang 4 bulan tak amik apape exam. ha bila kene study khusyuk-khusyuk sangat pendek attention span. tsk.

melagho je banyak. tengok buku skejap, tengok tenet lelebih. bile die kacau stress konon nak study, bile tak dikacau, mengacau si die pulak. hampeh jugak. haha

kepala dah berpinar mengadap buku sepanjang hari. carik assignment acupuncture pressure point of foot pain lagi lah stress. zzzz

jom study sampai pusing.

short attention span, age inappropriate feature of hyperactivity or impulsivity or both before the age of 7 years at more than 2 situation (home, school, etc) for more than 6 months and causing impairment in academic and social relation. HAH KAU ADA ATTENTION DEFICIT HYPERACTIVITY DISORDER! bye.



Thursday, November 25, 2010

rindu

bila baca blog orang lain yang penuh dengan motivasi dan pandangan diri sendiri seronok membaca. membuatkan diri berfikir dan ada jugak menaikkan semangat, menyedarkan diri dan membuka mata juga. tapi serius saya tak reti nak buat entry macam tuh. bercakap dari hati dan menzahirkan di dalam blog.


takpe lah, terima saja hakikat that is not me. one day perhaps. ;)

as my usual self writing, hanyalah merepek berceritak kisah kehidupan seharian. jangan bosan okai rakan-rakan.

rindu lah

lock screen

home screen

desktop

rinduuuu sangatttt sobsobsob

Tuesday, November 23, 2010

life begin at 40

mari dengar saya nak mengkhabarkan berita gembira kepada semua.

maka dengan ini diisytiharkan berat noure dah mencecah 40kg selepas menimbang tara di rumah farahin 2 hari lepas. timbang sebelum makan okaii. berjuta-juta kali pulak tuh. muwahaha. GEMBIRA GILA BERAT DAH CECAH 40KG! sekalung tahniah buat diri sendiri. hehehe

this is not the end, this is not the beginning (sile nyanyi rentak lagu linkin park tuh)

eh this is just the beginning, harini telah membuat perjanjian dengan sorang rakan. nama terpaksa dirahsiakan atas sebab keselamatan. kami buat perjanjian, kalau noure berjaya naikkan berat 3 kg dalam sebulan, die belanje makan. kalau die berjaya turunkan berat 3kg dalam sebulan, noure lah belanja makan. hahahhaha. kita lihat siapa yang berjaya!

jom makan setiap masa. susah kot nak naik berat nih. dari harituh dah start dah drink milk everyday. ;)

combo entry.

so last sunday ewa ajak ke orchid celebrating farahin birthday. serious aku takde idea lansung orchid tuh restoran apa memula. hahaha. orang ajak makan, join saje lah. lagipon lama dah tak hangout ngan mereka kan.

oh rupanya orchid adalah restoran seperti di bawah.


happy birthday farahin! i know she miss me a lot when we're not in the same class. mwahaha. satgi reunion balik, no worries!


there go the food. oh serious macam makan kat malaysia! that ikan steam the best in egypt lah i guess. at least kalau craving siakap steam mak/kakak boleh lah ke sini lagi. the food was really awesome lah serious. tak menyesal. makan ramai2 harga pon okai. fast fast. go to orchid now! haha


okai later!





Saturday, November 20, 2010

chen chiu




chinese believed there are vital energy as they call 'Chi' flow uninterruptedly throughout the body along an invisible network of channels or pathway called meridian under control of two opposing forces 'Yin & Yang'

chen chiu is acupuncture in chinese

hari ini macam baru lah tau apebende la yin & yang tuh selama nih. so today hari pertama elective course; Alternate Medicine. we learnt about Acupuncture, Thai Massages, spa therapy, Sauna etc....

dan baru tau kenapa selama ni kalau sakit kepala mak akan picit kat tangan antara ibu jari dan jari telunjuk. memang itu acupuncture pressure point untuk head and neck rupanya.

best alternate medicine nih, kelas habis awal. hehehehe

ok bye

Friday, November 19, 2010

picnic di pagi hari.











we had so much fun. thanks guys! ;D

3 days 2 nights

Cairo
Sidi Gaber Train Station, menunggu tren ke Cairo.

City Stars

Wagamama - Gyoza

Wagamama - Amai Udon

with Aina @Metro

Mansoura
solat raya. with Ain.

Malaysian Girls.

Menu - Soto

Desert and kuih raya.
eh rendang dan kuah kacang pon ada okai.
sesi bergambaran #1

sesi bergambaran #2

sesi bergambaran #3
with Aimi, the twin sister at KTT. huhu

it's time to go home!

merah mak ngah sume orang cakap. isk

Us!