Saturday, November 6, 2010

curious

kadang kadang saya sangat curious sapeee la yang membaca blog merepek ni. oh pembaca tegar wani ain khay saya tahu lah. thanks guys reading my blog. sebenarnya korang lah penyebab aku still menulis blog nih. hehe. yelaaa kalau tak merepek kat sini korang tak tau life aku kat sini nanti korang lupekan aku kat sini. sob sob sob.


maaflah, i'm not the reader friendly type. kadang kadang tak tereply comment. tapi memang baca comment2 korang tuh. thanks sudi drop comment. hehe.

boleh tak sesiapa pon baca blog nih, drop a comment kat entry nih. nak anonymouse pon xkisah. nak bagi nama samaran apa sume silekan. hehehe. nak surveyyy lah. plis plis plisssss.

kalau tanak takpe lah. sob sob sob.

dah dah nak tidooooo. dah lewattt. nite!


10 penyebok:

CONNIE said...

me

kipas susah mati noure said...

i pon slalu bace blog u. :3

z a w a n i b a d r i said...

ko jgn berenti tauuu!

k h a y said...

ya la jgn berenti macam ain. marah aku nanti.

amboi, anonymous kipas susah mati noure tu sungguh comel namanye!

=)

peminat setia cekodok said...

saya!

zura said...

me too! :D

batrisyia said...

saya nak toys...

batrisyia comel said...

hahaha..abah batrisyia la komen tuuuuu

Anonymous said...

sy..peminat setia.ha3.

han! said...

sy!