Tuesday, November 23, 2010

life begin at 40

mari dengar saya nak mengkhabarkan berita gembira kepada semua.

maka dengan ini diisytiharkan berat noure dah mencecah 40kg selepas menimbang tara di rumah farahin 2 hari lepas. timbang sebelum makan okaii. berjuta-juta kali pulak tuh. muwahaha. GEMBIRA GILA BERAT DAH CECAH 40KG! sekalung tahniah buat diri sendiri. hehehe

this is not the end, this is not the beginning (sile nyanyi rentak lagu linkin park tuh)

eh this is just the beginning, harini telah membuat perjanjian dengan sorang rakan. nama terpaksa dirahsiakan atas sebab keselamatan. kami buat perjanjian, kalau noure berjaya naikkan berat 3 kg dalam sebulan, die belanje makan. kalau die berjaya turunkan berat 3kg dalam sebulan, noure lah belanja makan. hahahhaha. kita lihat siapa yang berjaya!

jom makan setiap masa. susah kot nak naik berat nih. dari harituh dah start dah drink milk everyday. ;)

combo entry.

so last sunday ewa ajak ke orchid celebrating farahin birthday. serious aku takde idea lansung orchid tuh restoran apa memula. hahaha. orang ajak makan, join saje lah. lagipon lama dah tak hangout ngan mereka kan.

oh rupanya orchid adalah restoran seperti di bawah.


happy birthday farahin! i know she miss me a lot when we're not in the same class. mwahaha. satgi reunion balik, no worries!


there go the food. oh serious macam makan kat malaysia! that ikan steam the best in egypt lah i guess. at least kalau craving siakap steam mak/kakak boleh lah ke sini lagi. the food was really awesome lah serious. tak menyesal. makan ramai2 harga pon okai. fast fast. go to orchid now! haha


okai later!





6 penyebok:

DAUD said...

tahniah noure. haha.
nk ikan steam tu... cam best

z a w a n i b a d r i said...

wah ameklah kgs aku!
sejak 20-an ini segela aset mengembang dengan jayanya! =.="

noure said...

daud: thanks! haha. memang sedap weyyy
wanie: hahah tamo amik. nak berusehe gain kgs sendiri. ;P

k h a y said...

oi bagus2 naik berat. kau jgn kurng dr 40 dh wey risau aku.

mknn tu semua sedapppppppp

diba said...

mungkinkah disebabkan penimbang tu pening masa ko naik tu..haha

noure said...

khay: nih setelah skian lame baru mencecah 40 weyyy

diba: tayah jeles okaiiiii mwahaha