Thursday, November 25, 2010

rindu

bila baca blog orang lain yang penuh dengan motivasi dan pandangan diri sendiri seronok membaca. membuatkan diri berfikir dan ada jugak menaikkan semangat, menyedarkan diri dan membuka mata juga. tapi serius saya tak reti nak buat entry macam tuh. bercakap dari hati dan menzahirkan di dalam blog.


takpe lah, terima saja hakikat that is not me. one day perhaps. ;)

as my usual self writing, hanyalah merepek berceritak kisah kehidupan seharian. jangan bosan okai rakan-rakan.

rindu lah

lock screen

home screen

desktop

rinduuuu sangatttt sobsobsob

4 penyebok:

DAUD said...

sape ni?
anak ko ke?
haha

z a w a n i b a d r i said...

sabar noure sabar :) tak lama je lagi.

k h a y said...

eh eh

ke nak tunjuk ipod ni.

*dang*

=)

ain_dira said...

makin tembam lah1