Tuesday, November 2, 2010

tentang tidur

semalam tidur 8 jam! pukul 1130 dah tidur. lepas tuh niat nak bangun sahur untuk puasa tapi sedar2 je dah azan subuh. kecewe gila tidur balik pukul 5 terjaga bangun subuh. ha kan terus tak jadi puasa sebab malam semalam tak makan apape kerana reserve chicken macdo untuk sahur pagi tuh. bila tak sempat nak sahur maka chicken macdo jadilah makanan untuk breakfast! hehe.


tadi bersembang pasal tidur dengan member. dah memang jadi tabiat dari dulu kot tidur lepas subuh. eh masa sekolah dulu subuh dah kena siap siap ke sekolah. i mean waktu cuti lah lepas subuh je gi bantai tidor balik sampai le ke tengahari. ;P isk burok perangai. hehe. tapi sekarang nih kelas kan start pukul 830 or 9 so banyak lagi masa antara lepas subuh dan kelas.

memang nak try lepas subuh tak tidur. pagi tu kan pintu rezeki terbuka. sebab tuh la kena tidur awal malam. tapi kan, susah betul la. sebab kat otak dah set kot tidur selagi boleh supaya bangun terus bersiap dan pergi ke kelas dengan freshnya! haa sebab tuh la saya tak tidur time lecture! ;p eh serius macam xpernah je tido dalam lecture skang. selalu gelak sensorang tengok orang tidur dalam lecture. huwahuwahuwa teettt gila jahat.

okay lah, let give it a try noure!
ha nak kurangkan waktu tidur macam tak berjaya berjaya pon dari harituh. hahaha. if there is a will there is a way rite. ;D

bye bye




0 penyebok: