Friday, November 12, 2010

a week off

sekarang sedang bercuti seminggu sempena aidiladha tidak lama lagi. dah start cuti dah. ngeh ngeh.


cuti yang penuh dengan plan. hoh. harini esok join Seminar Ibadah Pesakit. Lepas tuh berjalan jalan melihat alam. lepas tuh raya lepas tuh melepak kat rumah lepas tuh dah kelas balik.
ohhhh kejapnya cuti!

lepas cuti another elective course. lepas tuh osce and midterm. cepat lah masa berlalu dengan pantas. oh oh kena study bersungguh sungguh.

mengantukkkkk. sekarang baru pukul 8.07pm. rasa nak je tido sampai esok pagi. mood tak berapa nak ada sebab external hilang tak nampak batang hidung. ohhh sedihnye serius tak ingat mana campak. mebi terjatuh kat mana mana or mebi tertinggal kat dewan tuh kot. lets just hope esok ada lah balik. tak perasan lansungggg. tsk tsk. tolong jangan hilang, banyak benda dalam tuhhhhh.

erm apa lagi nak membebel, oh my first attempt of tiramisu was a success. tapi tak berapa puas hati sebab tak rasa nescafe sangat. haish. tapi semua orang cakap sedaaaappp. hehehe. gembire je kan mendengarnye. ha ada orang nak strawberry trifle jugak. isk. nanti laaaahhhh. tanak buat sebab diri sendiri tak berapa nak gemar la. huhu

nak tido. serius nak tido. niteeeeeee. internet lembap mengalahkan siput sedut. iskkk. geram betul. puhlis la internet oi. nih yang homesick nih. sob sob sob.

bye bye

0 penyebok: