Wednesday, December 29, 2010

immunity

hoho virus apekah yang melanda group 5 sekarang nih. one by one down. down bermaksud terkena virus lalu demam batuk selesema dan sebagainya. kiri kanan depan belakang muke lembik lemah pung pang pung pang terbatuk batuk. tapi alhamdulillah, noure masih kuat lagi immune system. serius lepas sorang, sorang lagi kena. huhu. dokter pon siap bagi prescription kat mereka mereka nih. memula dokter dengar sorang with non prodective cough. bagi prescription.. tak lame lepas tuh dokter dengar sorang with productive cough pulak, bagi lagi prescription. tak payah nak pergi hospital dah. dapat prescription pree sajek. haha eh wait, bukan memang hari hari dok kat hospital ke. -__-


doakan la noure mampu bertahan. makan oren banyak banyakkkk. tapi since few days bila malam je asik penin kepala. nak mengadap buku je pening. tengok cerita takde pulak nak pening. konpius kejap hahaha

nak masuk tahun baru dah. perlu ada azam ke?


1 penyebok:

k h a y said...

haha alasan ke apa tu. chis2.