Tuesday, December 7, 2010

killing time

harini sangat tak productive sebaaaaaabbbbb cuti la. semalam baru lepas habis exam. soooo hariniiiiiii memang la melepak kat katil tanak bangun. hahaha sangat tak buleh belah. bilik gelap sepanjang hari. eh salah, rumah bergelap sepanjang hari. serius macam takde org dalam rumah. jiran depan datang ingat blackout mcm rumah dorang. hahahaha. jiran datang bukak la lampu kejap, bile jiran balik je terus bergelap kembali. kekeke.

bila dah penat baruuuu la mula melakukan aktiviti. malam nih kena buat tiramisu for tomorrow makan makan. kalau rajin update 365 sampai harini. amboih dah banyak delay. seblom ni sebab tenet lembap. lepas dah ok tenet busy nak exam pulakkk.

oh dalam seminggu nihhhh dah berjuta-juta kali org internet datang. wifi tetiba unsecured, lepas tuh bila dah betulkan tetibe hilang takleh detect lansung, menurut encek internet ada orang hack, cis cis cis kurang asam sungguh, lepas tuh bila dah betulkan semalam pulak unsecured balik. last resort org internet datang tukar router. hope it's as good as new. eceh. tak affect pon wifi problem sebab tetibe melambak lambak wifi persekitaran. laju pulak tuhhhhhhh. hihi.

esok dah stat round baru!. OBGYN part II. welcome the HORROR-NESS. tsk. lepas nih mcm busy gila sampai the end of semester. oh tak sabar nak cuti winter break! hihihi. big plan awaits. ha kali ni memang kompemmm sebab dah beli tix la wey. dalam seminggu nih rasanye duit habis beli tix itu ini. amboi amboi amboi. macam kaye sangatttt. ceit.


ok gotta go. byeeeee!

*asal bila baca perkataan tix macam gedik gila. hahahahahha bio lah*

5 penyebok:

ain_dira said...

beli tix gi mana weh? hahaha

mmg gedik pun tulix tuh tuh.

k h a y said...

gi London la Ain..

ade org tu nk jalan UK!

wohoooooo


oops tecakap plak, hehe

z a w a n i b a d r i said...

wohaa! hang p london dengan siapakah?

noure said...

hampeh khay! xsurprise laaaaa. haha
ngan kenkawan kat sini cik wani ;D

ain_dira said...

wah. london gitu. bila ke sana?