Monday, December 20, 2010

di malam yang tak sunyi


sekarang nih nak kata memang la busy teramat. rasa 24 jam tuh tak cukup sehari. sebenarnya cukup, diri sendiri yang tak pandai manage masa elok elok. -___-

eh nih masih busy tetiba mood nak mengupdate belog lagi, haha padahal dah membebel siang tadi sekejap. baru habis buat assignment, 30 slide kau. yelah satu tajuk besar dokter bagi. -__- penat menggoogle berhari hari nak kutip gamba letak kat slide sebab dokter dah pesan nak gamba banyakkk banyakkk banyaaakkkkk.

kena revise balik lecture tadi, tengok, dah pukul 9 pm. pukul 11 nak tido dah. eh seblas setengah or doblas lah. ye rerakan, tidur banyak otak sihat. hehehe. esok operative, rileks sikit, boleh datang lambat sikit. padahal hari hari pon lambat tapi selamabat lambat pon taklah lambat tahap kelas dah nak habis ye. -___-

ohh ingat dah. tadi nak cakap takpe ke nak mempromote blog aku nih? ah segan lah.aku nih ada masalah inferiority complex sikit. nak letak link kat status ym pon segan. ceh padahal invisible sepanjang masa camno nak letak link blog kat status ym. nak habis cuti summer arituh baru tetibe nak letak nuffnang, ha sekarang dah macam "wey camne nak bagi nuffnang aku banyak duit nih weyy". padaha baru lima hengget je. hahahahaha. wey camne nak kayo camnihhhhh. camne nak bagi ramai readers nih weyyyyy. HAHAHAHA SEJAK BILE GILE READERS nih. dah dok diam diam belajar je lah noure.

apela aku merepek memalam buta ni, esok jangan lupa beli lampu dapur noure. gelap betol dapur tuh. menakotkan.

tujuan asal menulis entry nih, nah!

thank you Mas! cantikkkk weyhhh. kreatip sungguh anda. bile lah nak ada bakat mcm nih yek. macam takkan ade je. tsk. for more pictures klik kat blog Mas yek. ;D

2 penyebok:

k h a y said...

cantiknya Mas tu buat!

Aku ingat kau yang lukih.

hihi

MarS! said...

hihihi~... tengs dear~ tengs jugak khay! kembang hidung gueh!