Sunday, December 12, 2010

when the weather gone wild



the weather has gone really bad since yesterday.
hujan lebat dari semalam. angin bertiup kencang macam nak terbang, kalau tengok ombak kat laut tuh ganas gilaaaa. nak pergi kelas berjalan kaki, silap haribulan boleh malayang weh. memang hampir nak melayang je semalam. nasib baik berpaut kat rakan.
-____-



semalam boleh tahan lagi hujan berhenti la jugak keluar sikit matahari, harini sepanjang panjang hari hujannnnn. malam semalam 12 degree. menguji keimanan betul bila tengok katil. habis je baca lecture untuk hari tuh lepas tuh berhibernasi sampai pagi. haha 1030 dah tidur, lepas subuh dah macam tak leh tido tapi apakan daya, kesejukan menggila lalu memerap dalam komforter dan tidoq. heheh.

pagi nih hujan still lebat, dengan hujan batu nye lagi. bunyik bising gila. 10 degree outside. burrrrr. macamane nak pegi kelasssssss. gigihkan jugak pergi kelas. kunun nak naik teksi tapi berderet2 manusie menunggu teksi last last jalan kaki jugak. tapi menjauhkan diri dari laut supaya tidak diterbangkan angin. sampai je kat hospital syatby tuh macam masuk dalam tasik. T___T banjir di mana mana. nak jalan pergi main building pon Ya Allah adventure gila.



balik lecture tadi naik teksi. dengan hujan tiba tiba lebat gila. dalam teksi tersedar ada ketul2 kecik ais kat cermin. nih dah hujan ais dah nih. nasib baik bukan hujan batu besar besar. tsk. im freezing cold and wet!

bersabarlah, esok sunny balik. i dont like winter ;( sejuuuuukkkkkk. having hot tea now. gila best.

kat luar angin masih menderu-deru. pokok tumban sini sana. jalan dipenuhi air sana sini. it is safe to be home. nak kuarkan heater lah. i need heattttt!!!



guruh berdentum. sangat RARE in egypt!

4 penyebok:

daud said...

nk ABC 1.

noure said...

boleh boleh. nanti aku tadah hujan batu tuh.pastuh campur pasir sikit. jadila Air Batu Campor pasir. kekeke

k h a y said...

sgt rare ke. wowww....

z a w a n i b a d r i said...

be safe! :)