Sunday, January 9, 2011

AJL

wow noure nak bercakap pasal AJL ke nihh. hahaha tak kose lah aku. tak amik tau pong. kalau takde twitter mungkin aku takkan tau AJL arini.


semua dok bercakap-cakap pasal AJL. dan pemenangnya adalah Ana Raffali. haha macam ramai je tak kenal kan. cakap kat hosmet pon die cakap balik Sape Ana Raffali? lepas tuh tengok FB dan Twitter macam ramai je tak suke. kuikui

oh Ana Raffali tuh senior kat MRSM dulu. sebab tuh la kenal. kalo idok, i dont bother la. sama-sama first batch of MRSM Pendang dulu. cuma aku form one dan beliau form 4. die BWP kot dulu. biro puteri eh? tak sure.

btw, tahniah la ye.

ha kan terus teringat skolah dulu. best kot kat pendang dulu, lagi-lagi kitorang nih dah la first batch, bila dah form 3 tuh dah jadi SUPER SENIOR ok. hahaha. tapi form 4 dah pindah ke Serting pulak so tak dapek la nak jadi SUPER SUPER SUPER SENIOR. tengok gambar dorang reunion baru baru nih tengok sekolah tuh dah cantik gilaaaaa. dah menghijau dah. dulu masa memule masuk, padang jarak padang terkukur je (eh betulkan pepatah tuh?). takde rumput pokok apa semua lah. masa memula masuk public phone pon tadak. camno nak call rumah. sobsob. dah la homesick gila. tapi alhamdulillah. survive jugak kat skolah tuh.

banyak kenangan kat sekolah tuh. terima kasih cikgu dan rakan-rakan to be part of my life. hehe.

dah bye!

7 penyebok:

z a w a n i b a d r i said...

ana rafali dulu bukan sesuatu yang indah untuk dikenang ye tak?

DAUD said...

haha, ana rafali dulu x indah ye?

noure said...

hahaha aah. mcm tak indah sangat je. ;P

♥ p a A n i ♥ said...

hehe.weh aku rse kak ana tu vice pres kottt. (eh taksure gak)

dlu mse form 1, bratus kt ofis, call umah gune tepon ofiss kann..public tepon xdokk. sedih2

CONNIE said...

haha. terpaksa mengaku jugak kalau bukan sbb twitter tak tahu pun ade AJL25.

k h a y said...

walauppepon,

i love pendang yaww

noure said...

paani: aku rase betol la biro puteriii. haha xingat lah.
connie: haha serius tataw lansung kann.
khay: me too. teringat kene denda nga pak sok hahaha