Friday, January 21, 2011

busy like a Bee

minggu nih serius busy. tapi demi menuntut ilmu ku gagahkan jua. eceh. bila ntah nak update 365 nih. busy busy. hari isnin cuti hari polis mesir. -__- polis pon nak cuti jugak ye. hadeh. implikasi kepada pecutian polis polis mesir maka esok ada 2 lecture hoih! panas lah vontot gua duduk kat kerusi kayu lecture hall tuh. tsk. dan disebabkan percutian polis juga presentation yang sepatutnya hari isnin telah dipercepatkan hari ahad. such a short notice eh polis nak cuti nih. haha

oh alex always full of surprises, baru bulan 1 dah macam macam berlaku. tak semuanya berita buruk ada juga berita baik. contohnya tadi maka akan ada sepasang rakan sebatch akan melangsungkan perkahwinan winter break nih. tahniah ;)

minggu last neuropsychiatry minggu ni. saya suka neuro despite hari hari jenuh nak tahan teksi pergi ke nariman hospital tuh. bila belajar neuro nih baru rasa macam otak betul betul dikerahkan tenaga untuk berfikir. penat jugak nak pikir itu ini kaitkan itu ini semua tapi seronok weyh bila otak tuh rasa bergerak sebab berfikir! baru terasa otak sihat. psychiatry sheet pulak sangat complicated. banyak benda nak kena assess. ohhhh. tapi memang takkan lupa catalepsy encik Maher Zain penghidap Schizophrenia. dan juga Heba si Mania yang asik gelak bila tanya soklan. -__-

dah tengok Rain Man! dokter Mental Health lah perkenalkan cerita nih cakap cerita tuh pasal autism. savant autism yang memang bijak gila boleh hafal semua benda. tapi dorang hafal dorang bukan faham pon. sedih gak. Dustin Hoffman ngan Tom Cruise. cerita tahun 1988 ye rakan-rakan. tahun kelahiran aku weyh. dah 23 taun cerita tuh. tapi serius best!!! ending die touching habis. tengok tengok! pegi tengokkkkkk!!!!

dah, enough berpoya-poya. seperti biasaaaa, exam dah nak dekat, FINAL DAH NAK DEKAT DAHHH!!! CUAK GILA BOLEH TAK BANYAK GILA NAK KENA COVER *nangisssss*

bye!

0 penyebok: