Thursday, January 6, 2011

pallor

macam ramai pulak tegur kenapa muka nampak pucat lemah tak bermaya macam orang sakit. hurm padahal sihat je. tapi sebenarnye memang macam sedar kalau tengok diri sendiri pale je muke. last year dokter penah tegur muka pale anemic. ingat nak buat blood test tapi sebab takut betul nak kene cucuk lepas tuh sayang pulak darah nak bagi kat lab tuh kan ;P so tak buat buat blood test sampai ke sudah. balik msia harituh macam dah makan kerang banyak banyak nak tambah iron kalau anemic pon kan.
kenapa kenapa kenapaaaa??
pale sangat keeee?
okai mulai sabtu nih tempek lipgloss banyak banyak kat bibir bagi nampak ceria sikit. hurhur
gambar siang masa tadi berjalan dari hospital ke university. ada la dalam 5km camtuh. eh ye ke? tak sampai kot. dalam 20 menet berjalan. lenguh kaki sampai sekarang. hahaha.

0 penyebok: