Thursday, March 31, 2011

;(

nape rase dah xlarat nka study nihhh. ;((

rasa exhausted gila mentally. ;(((
tapi baru lepas satu mcq, banyak lagi tak exam ni. *pengsannn*

be strong noure, be strong be strong. keep on going, 2 weeks more.
pray hard for me!! i need to push myself really hard this time.
cepatlah habis exam, i want to start fresh!!!


Wednesday, March 30, 2011

i♥egypt



skandal ngan pakcik arab mane ntah hahaha.
haruslahhh beli baju i♥egypt nih. mane nak carik eh? skang bangunan kat sume tempat pon ade tiga warna kat gamba tuh. i like sebab merah hehe

esok EXAMMMMMMMMMMMM huwaaaa
doakan yee!

Friday, March 25, 2011

rindu

muka comot baru bangun tido tak mandi lagi.
pakai baju maklang belikan! hihi
Posted by Picasa

Tuesday, March 22, 2011

four

4 years of ups and downs. ♥


;)



Sunday, March 20, 2011

family means ....













family means tak kira kau doktor, profesor, lecturer, engineer, cikgu, student, remaja, kanak-kanak, dewasa, orang tua, pre-school, tak sekolah lagi, kau seronok main isi air dalam botol, costume from papers, dan sebagainya.

apa yang penting? KERJASAMA.

yeay, menang! hihihi

-Tawadim Family Day Terengganu 2011-

Saturday, March 19, 2011

KT - KLIA - Cairo - Alexandria

akhirnya kembali kepada kehidupan biasa.


;(


Wednesday, March 16, 2011

off to ganu

malam nih off to ganu. pastuh dari ganu terus ke klia. terus balik mesir. semoga semuanya dipermudahkan. doakan perjalanan kami selamat ye!


untuk pengetahuan umum, satu barang pon tak packing lagi. ha longgok2 je kat atas beg tapi xsumbat lagi dalam beg, dalam kotak. ade lagi nak beli barang nih, so slagi xcomplete camne nka packing kan. hehe.

busy day today! setelkan sume bende.

ok bye!

jumpa di mesir insyaAllah. ;)

Sunday, March 13, 2011

hikayat merong mahawangsa

nih bukan nak cakap pasal review cerita nih, dah berjuta-juta manusia kot buat review cita nih. besides, tak pernah pulak aku buat review apape cerite kan. keke. ha nih tengok kat wayang pon sebab adik lelaki aku sorg tuh ajak dan opkos lah beliau yang belanje. hehe. btw, menag two thumbs up la aku bagi kat cite nih. laen daripada tipical movie melayu yang asik-asik dok hantu terbang sana sini. hadoi, hidup penuh dengan hantu. entah hapape je.
kitorang amik the earliest show, kol 11 am. sebaek sempat jugak. haha.

ini adik bongsu-yang-gedik. muwahaha

memalukan diri sendiri amik gamba kat luar wayang tuh, apekah?

dah habis dahh.

the siblings.

errr.

adek gedik siri II

kuar wayangt erus nampak subway, jom makan!

kakak yang baik hati belanja. ;p makan-makan.


takde keje ukur tinggi berat, body fat memasing. yes! aku lebih tinggi dari adek. hahaha

nih pon sebok nak jugak ukur body fat. gemok!

first car to be? handbrake pon lupe nak lepaskan, ade hati nak drive. -___-

hye, saya noure gedik. haha bye!


buku dah campak jejauh dah, isk. risau laaaaaaaaaaaaaa. takut nak exam. terime kasih mara. kalau tak pospon, saya tak dapat jumpa adik-adik saya nih. bukan senang fulllhouse 2 kali setahun okai. ;)


Friday, March 11, 2011

korean food

alkisah semenjak menjadi peminat variety show Family Outing kecintaan terhadap makanan korea terasa mendalam. yelah, dok tengok dorang makan macam2. sapo tanak try.
sunway pyramid.

bibimbap! sedap gila tengok dorang makan bibimbap. serius memang sodappp.

tourist guide. kihkih. mek nih la yang dok pergi korea tuh dulu-dulu. err taun lepas je kot. xla lame sangat sampai dulu2. haha

side dishes tuh memang wajib dan memang pree. cari kimchi!

gaul sama rata. gaul-gaul. ala nak buat kat umah pon boleh, senang je. rasa dulu baru buat ok. ;p

meh try apa rasa kimchi nih.

ini bukan makanan korea, frozen yogurt. biasa je. apesal dorang cakap sedap gile eh? konpius aku. tapi red velvet die sedap la.

Monday, March 7, 2011

:(

the latest from portal mara flight 18hb.


sape nak hantar sape? sape? sape? like the whole family ada family day time tuh kat tganu. ;(

sedih sangat. macamane nih. macamane study nih. why mara why? ;(

:(
:(
:(


MARA Airlines

dah nak balik dahhhh. sebulan genap winter break kat malaysia. study? taknak cakap.tanakkkk. huwah.


ada hikmah jugak mesir riot sampai evacuation apa semua. dapat balik tengok batrisyia membesar. ;) comel sangattttt!!! harini sepatutnya balik dari paris. tapi nak buat macamana. takde rezeki lagi. nanti honeymoon lah. kata kakak. huhu. sedih la wehhh. plan uk-paris tak jadi. sobsobsob. takpe, ada backup plan, new zealand in summer! hihihi. iye, christchurch dah hampir terbalik, we're going to aucky lah. hihi. hope everything goes according to plan! amin. nak bungy jumping lah! haha berani ke?

khamis malam nih balik egypt. by egypt air laaa, mara yang uruskan. tiket free alhamdulillah. dapat refund tiket sebelum nih, walaupun rugi siket. it's ok lah. yang penting MARA bagi free tiket. hehe. balik satu batch alex beramai-ramai, dah macam masa fly dulu pon ada. tak la sedih sangat nka balik. eh sedih la jugak, tapi takpe lah balik awal sikit pon, sebab boleh study. kat rumah nih nak melekat vontot atas kusi sejam pon susah. oi 5 menet pon susah weh. hahah. Summer balik lagi nanti. hihihi

cuak dah nih, nak exam. mane campak buku2? hurmm

okai gotta go. bye!