Monday, March 7, 2011

MARA Airlines

dah nak balik dahhhh. sebulan genap winter break kat malaysia. study? taknak cakap.tanakkkk. huwah.


ada hikmah jugak mesir riot sampai evacuation apa semua. dapat balik tengok batrisyia membesar. ;) comel sangattttt!!! harini sepatutnya balik dari paris. tapi nak buat macamana. takde rezeki lagi. nanti honeymoon lah. kata kakak. huhu. sedih la wehhh. plan uk-paris tak jadi. sobsobsob. takpe, ada backup plan, new zealand in summer! hihihi. iye, christchurch dah hampir terbalik, we're going to aucky lah. hihi. hope everything goes according to plan! amin. nak bungy jumping lah! haha berani ke?

khamis malam nih balik egypt. by egypt air laaa, mara yang uruskan. tiket free alhamdulillah. dapat refund tiket sebelum nih, walaupun rugi siket. it's ok lah. yang penting MARA bagi free tiket. hehe. balik satu batch alex beramai-ramai, dah macam masa fly dulu pon ada. tak la sedih sangat nka balik. eh sedih la jugak, tapi takpe lah balik awal sikit pon, sebab boleh study. kat rumah nih nak melekat vontot atas kusi sejam pon susah. oi 5 menet pon susah weh. hahah. Summer balik lagi nanti. hihihi

cuak dah nih, nak exam. mane campak buku2? hurmm

okai gotta go. bye!

0 penyebok: