Wednesday, April 13, 2011

the end.

MAKA TELAH BERAKHIRNYA PEPERIKSAAN AKHIR SEMESTER errr sem bape dah nih malas nka kira dah banyak sangat sem SEMESTER 1 TAHUN 5!!!!


alhamdulillah.

semalam nak nangis dah sebab rasa tak ready lansung nak exam paeds arinih. sobs. serius stress tahap melampau rasa macam tanak tido sampai exam tapi disebabkan bila tengok buku pon dah macam diawangan, tido je lah.

pagi tadi nak jawab exam pon nak menangis bersama-sama farahin. .ohmy, serius rasa blank gila. tapi alhamdulillah, soalan quite simpel. dan semua soalan pon amik dari soalan-soalan paeds fotostet tuh. thank you Allah. ;)

so sekaranggg, saya mahu REST!

esok dah start ophthalmology, eh macamane eja ntah. nangissss.



0 penyebok: