Thursday, April 28, 2011

everyday is ladies day yeay


where?

Chilis la opkos!

hehe. harituh nanaain post gamba kat twitter pasal 50% off for ladies only. dah la memang berhajat nak makan chilis pon, so apa lagi. grab the chance lah kann. ingatkan sampai 30hb je, so lepas kelas semalam gigih la terus tahan taxi ke downtown. tak la jauh sangat pon ;p tapi manager tuh cakap sampai at least for next 2 months. come everyday! amboih.
the offer valid from 12-2pm only ye. nasib baik la kelas habis pukul 12. ehem tak ponteng kelas. harap maklum hahaha.

partners in crime.
ketua rombongan; kak nana with ira.

dila kay ya noure

kak yus dan suami (not in the picture haha) kak damia and kak nana, again haha

their food.

mine! trying out steak. nyumsss penat mengunyah.

desertsss.

oh lupa nak amik gamba appetizer, nachos sedap nak lagi nak lagi.

so kawan-kawan. sila lah pergi sementara offer ni. tapi memang melayu je berkelompok-kelompok datang. haha. eh girls only la. kalau rasa-rasa lelaki nak jugak offer tuh jangan lupa pakai tudung pakai lipstik okai.

bubai.

2 penyebok:

k h a y said...

huwaaaaaaaa nak jugakkkkkkk

brrr

noure said...

hehehe

jejommm!