Sunday, April 3, 2011

jigsaw puzzle


sudah habis osce neuropsychiatry, esok OBGYN yang dengar macam horror je. tak horror bukan obgyn la kan.
so memang dah plan lepas osce nak amik gamba ngan kete kebal. haha takyah plan kot amik je sudey. ah diam. ok so lepas habis exam amik la gamba. beeesaaaarrrr punya kete kebal. pasnih tak mai dah nariman hospitak nih. so amik la kami gamba seperti biasa.



masa view kat camera memang cun dah tangkap gamba. tapiiii, bila masukkan je dalam camera apesal gamba selebihnye jadi macam bawah nih???





sobs. punah harapan bergambar kenangan ngan kete kebal. isk. asal dah tak betol camera aku nih. encek lumix, tolong la bertahan. takde dalam perancangan nak beli camera baru nih. huhuk. nak beli bb ade la. haha berangan dulu. nak dapatkan polaroid sebelah tuh haaaa. oi lari tajuk.
ape kes? ape kes? ape kes? so try amik la gamba lain.
elok la pulak. takde cacat cela. grrrr.


0 penyebok: