Sunday, April 10, 2011

last but not least!

NEUROPSYCHIATRY

OB/GYN
PAEDIATRICS

harini balik-balik exam je terus tido tak bukak lampu bilik pon. hahaha kesian roomate. eh takla terus tido, call mak kejap pastuh kroohhh krohhh kroohhh. see what obgyn has done to me. i chose tido over makan. padahal perut lapa gila. ah tak penting, yang penting aku dapat tidoq.

so after 2 hours nap, err nap ke 2 hours pon? i'm still exhausted. heh. but okai la dapat jugak tido. serius obgyn seksa jiwa dan otak. but alhamdulillah, soalan tak horror pon. ;) lepas habis jawab rasa nak menjerit je dalam exam hall sebab dah habis dah tak payah jenguk buku OBGYN lagi!

sekarang baru rasa lapar gila!

so Paeds next. the last but not least. dah lama gila tinggalkan tak pernah baca dengan serius sejak end round exam haritu study leave berbulan-bulan pon baca sikit je. OMG takuttttt. nak rest puas-puas. nak all out for the last paper. pray for me!

bye. jumpa lagi selepas habis exam. hihihihi




0 penyebok: