Friday, April 15, 2011

so much to do

yet so malas la wey. mood masih nak dok mengular je atas katil mengadap laptop. same goes to the roomate. hahah. dah habis tengok ANTM cycle 16 sampai current episode, tapi macam tak da-bomb sangat like last cycle. drama je lebih gamba bese-bese je dorang tuh. heh

now catching up with glee. ade projek sebenarnya nak buat harini. tapi bile dah dapat spasmodic dysmenorrhea nih membantutkan segala cita-cita. arghhhh. and for the first time, bangun lambat gila sejak balik haritu. kol 8 lebih kot baru terjaga. hahaha. tuh pon nak sambung tidoq balik dah xbleh dah. semalam kol 12 tido dah. lambat la jugak tuh tido.

later membebel lagi. chow!

eh harini jumaat so cuti laaaaa. sebab tuh la melepak tak tentu hala je. ngehngeh.

0 penyebok: