Sunday, May 22, 2011

dermatology

hai rakan taulan, dah lama pulak tak merepek kat blog. just so you know sekarang nih dah start round dermatology. segala masalah masalah kulit dari sekecik kecik benda sampai lah sebesar-besar benda korang akan belajar. eh, diri sendiri le akan belajar. -__-


round dermato for 2 weeks je. harini hari ketiga dah belajar. tapi rasanya dah macam berminggu-minggu belajar. belajar tuh menarek je tapi yang tak berapa nak menarek bile kelas tuh adeh laaa. tak convenient sangat je. 2 weeks je bertahan je lahh.

lepas exam ophthal harituh terus melepak-lepak cinnabon. cinnabon kegemaran mek ya. haha melepak sambil bergossip lah opkos. eh tak la sangat. haha. cik ira tekun belajar menjahit dari cikgu atie.








later!

2 penyebok:

k h a y said...

teringin nak gi egypt, datang makan je then balik. boleh?

noure said...

bolehhh. meh datang meh. cakap je nka makan ape. aku blanje okai. hoho