Thursday, May 5, 2011

tweet tweet


my favourite ECHOFON

i've joined twitter for almost two years now. wow. lama gak eh. twitter kat ipod say i joined on 12 june 2009 and i'm #46,614,348 twitter user. berjuta-juta-jutaaaaa.

i keep my twitter private. i dont follow people much, i dont approve strangers. he he. sowry. kalau dulu main sukehati je nak cakap apape kat twitter. tapi sekarang nih, kene la pk 4 5 6 kali bila nak cakap apape sebab ada stalker dah kat twitter tuhh. :P

so sapa nak stalk saya boleh lah add twitter, nourenisa. kalau rajin saya approve ye. hehehe

i love my twitter community. they are getting bigger. oh not that big, saya masih rasa selamat. hehe. kalau dulu kan beberapa ketul je manusia kat twitter nih. sekarang nih agaknya semua orang pon ada twitter.

yang best nya, boleh keep in touch ngan rakan-rakan sekolah, geng sekolah dulu. seronok sangattt. although i dont get involve with their conversation, or reply much. but i do enjoy reading all your tweet friendsss. keep on tweeting! lagi-lagi the girlfriendsss nineteenz! ;D

tidak dilupakan jugak #alextweetfamily yang sehati sejiwa je. hahaha gossip-gossip hangat haruslah disebarkan kat twitter kan. ;p

ha apa lagi yang menarek, apesal rasa macam buat karangan bahasa melayu SPM nih, carik isi, huraian, dan kesimpulan. haha.

friends all over the world tweet at different time. kalau msia tuh time msia la, kalau jepun tuh time jepun la, kalau oz nz tuh time sane lah, kalau mesir tuh time mesir la. macam dalam satu-satu masa tuh penuhhhh ngan kenkawan msia, pastuh penuhhhh ngan kenkawan mesir pulak. hahah comel je.

whoever invented twitter was such a brilliant! nice and simple, takde pulak makin hari makin ridiculous macam facebook yang penuh dengan spam tuh.

haha mari tengok sampai bila rajin nak tweet. twitter teach you to be a stalker.

STALK MORE, TALK LESS.


bye!

 <---- sape nampak apple kat situ angkat tangan! hehe

4 penyebok:

CONNIE said...

me love #alextweetfam jugak! even fariez tak interact actively with others but i'm happy to have that small community with somewhat same interest (to list a few : RM, ANTM, songs, makan2 bincang2 pasal exam,tickets and all.. )

(i love people who know how to xpress themself, macam budak-budak twitter)

noure said...

alexteewtfam*heart* ;)

hujanlebat said...

fb adelah tempat citer kegembiraan n baek2 saje. tp di tweet tu la diri kitaaaa. hahaha.

aku pong stat buat 2009 tp 2010 baru kencangg tweet lani.

k h a y said...

go go twitter!!!

weehoooo~~