Tuesday, May 3, 2011

twenty three

i'm turning twentythree yesterday. alhamdulillah. telah bernafas kat bumi selama 23tahun.

semalam sangat busy dengan esaimen sepanjang hari. dah habis present dah harini. ;D

takde yang special pon sempena birthday. honestly speaking, i dont really anticipated my birthday this year, entah. sedih kot dah makin tua. haha. mak yang ingatkan besday seminggu sebelum tuh bagitaw besday hari isnin. kalau ta memang xsedar kot. lepas tuh membe pon dok cakap-cakap pasal besday. takmo dengar takmo dengar. jangan ingatkan jangannnn. nak rasa la lupe besday sendiri bile tengok calendar, eh besday aku arini ke. hahah macam menarek je kan. no worry, time keje nanti for sure macam tuh bile busy sangat. -__-

semalam jugak lah sore throat pening seseme batuk panas badan apa semua. adeh. tabah gile rasa. rasa macam banyak je penyakit semalam apebende ntah lagi. sume nak sakit. huwah.

terima kasih rakan-rakan yang wish kat facebook twitter direct chat dan lain lain. terima kasih atas doa kalian. aminnnn. hehe. terima kasih roomate belanja pizza. terima kasih ya masakkan spaghetti meatball. nyummmm. dah lama craving spaghetti meatball taw. terharu ;')

apa lagi nak cakap. sekarangs ebenarnya tengah serabut. tak leh nak manage kehidupan dengan baik. arghh. lama-lama jadi stress. end round exam pon tak lama lagi. bila kelas rasa macam tak tau apape je. ;'( way behind lecture. serabut gila. macamane nihhh. should clear up my mind now!

okai, resolusi sempena 23 tahun nih. saya perlu belajar untuk bersabar. sabar dengan semua benda. sabar tuh kan lebih baik.

okai lah, banyak lagi nak kena baca. asal tak semangat nak study ophthal nihhhh. ;(

later!

p/s: praying for the best




3 penyebok:

CONNIE said...

eh fariez tak wish lagi! Happy birthday Noure!

aidakmal said...

happy bufday noure ;)may ALLAH bless u alwaysss

noure said...

thankyou ;)