Sunday, May 8, 2011

zzzz

dah pukul 12.07am jap laptop mengikut daylight saving sekiranya ada. waktu sebenar mesir sekarang adalah tolak sejam dari waktu di atas. takleh nak betolkan ikot waktu sebenar. bukan tak boleh, boleh je. tapi nanti ade error ngan timeline twitter whatsoever. isk


dah pukul 12 macam psycho gila wei dah lambat kene tido kene tido. padahal baru pukul 11pm. saya tido pukul 1130pm. hehehehhe.

bila takde dst nih susah lah nak adapt. sebab tuh la hidup kucar kacir haritu. err sekarang pon? subuh awal gila. so kena la tido awal. lepas tuh, tanak tidur lepas subuh rasa tak cukup tidur pulak nanti. jadi demi kemaslahatan diri time lecture haruslah dapatkan tidur yang mencukupi. tapi kan, apehal hari-hari balik kelas pon ngantok jeeeeee. takpayah balik kelas, time clinical round pon kekadang ngantok je. -___- argh. stress tau tak. rasanya dah terlebih-lebih tidur pon. hmmmmm

dah boleh tido tak? ngantok dah!

bye.

eh baru teringat sebenarnya rasa nak update blog tadi sebab nak mengomel belog-belog yang berat gila dengan iklan hoih annoying le tau la ramai sangat readers tapi takyah la nak beratkan belog tuh tahap dinasor. nak bukak belog tuh pon pikir bejuta-juta kali sebab boleh melembapkan laptop nih. yelah, laptop zaman tok kadok kan. -___-

what i observe, dokter dokter ophthal nih ramai  user (ada gambar apple sebenarnya antara perkataan ramai dan user. hehe. sila gunakan apple product for better view. ehee) dok ajar lecture pakai ipad je, mana la gua tak terpengaruh. huwah. macam menarik je ipad tuh kan. tapi kan, bila pk pk balik macam large size ipod je kan. eh ipod adik xbeli lagi argh.

dah banyak sangat flight of idea nih bubai




1 penyebok:

meorsoleh said...

ko tukar gmt ko jadi untuk amsterdam. nanti waktu same la. aku tukar iphone aku nye. hehe