Friday, June 24, 2011

Love Light



sekarang tengah demam CNBLUE ngan Yonghwa. HAHA. gara-gara Goguma Couple yang comel sangat. dugeun dugeun.

bile kelas rilek sangat menjadikan diri nih malas gile. esaimen tak siap lagi. stress dah buat. T___T rajin noure rajinnnnnnnn!!!!!!! dengan internet lembapzz gila tahap ular sawa baru makan gajah. sabar je lah. huhuk. nka google banyak bende pon susah. tensen gua.

nak tweet pon kadang-kadang berjuta kali try baru berjaya. heh

sudah, cukup membebel noure.

errr. mahu cakap apa lagi? tengah upload gamba buah hati. harap-harap berjaya lah terupload. serius internet lembap gila sejak beberapa hari. kenapa kahhhhh?? dah la line tepon pon sengal jugak. nangissss. why egypt why??? summer sudah sampai ke kemuncak. panas. eh ye ke kemuncak? tapi dah panas la. saat paling best time summer adaah selepas mandi. terasa wangi dan segar. nyumnyum.

sudah perlu struggle. dah nka exam. menghitung hari dengan tabah untuk balik malaysia. serius tak sabar. tak sabar. tak sabar.

harini penat. so nak tidoq awal. semoga esok lebih baik dari harini.

ok bye!

tak berjaya upload gamba buah hati. ;( next time saya upload okai. janji! hehe dah lama tak bawak kamera ke mana-mana. huhuhu. malas nka tangkap gamba. tunggu balik malaysia la, tak sabar nka tangkap gamba guna polaroid. heehhehehe.


*edited*

BERJAYA! nah gambar buah hati pengarang jantung. hehe



Wednesday, June 15, 2011

oh time, please fly by faster.


cepatlah hujung bulan 8. nak balik malaysia. tak suke duduk sini tak suke. ;'(

“La tahzan innallaha ma’ana”

Tuesday, June 14, 2011

off day

harini hari selasa dan harini cutiiiii. HAHAHA. terime kasih ENT sebab bagi banyak cuti kat kami. hehe.


result dah keluar haritu, alhamdulillah. ;) satu batch lulus with flying colors. takde sorang pon fail. sume result mantop2 kau. tahniah sume orang.

semalam buat dadih. cuak gak xkeras, tapi pagi tadi tengok tadaaa! menjadi yeayyyy. hihihi. okai dah boleh cross dadih dari list. hihihi. banyak bende lagi nka buat. bercite-cite je dulu. entah bile masenye nak buat ntah. dah la sekarang nih siang malam air selowwww je nak keluar. haih. summer memang ada catuan air ke? bile dah tengahari nak ke petang tuh lagi la, jangan harap nka ada air. T____T

harini nka jugak masak paprik. yosh!

bye

Saturday, June 11, 2011

avatar


time summer memang wajib la kena bacterial skin infection. T.T memang tetiap tahun kot. WAJIB OK WAJIB.
nasib baik round dermatology, pegi kelas tunjuk dokter, mintak prescription, pastuh beli la antibiotic kat pharmacy. kalau korang perasan ada suatu ketika tuh dok bising je nausea nausea lah amik ubat hape bagai kat twitter. i was actually on 3 days course of antibiotic. Azythromycin. selama 3 hari lepas 3 jam telan obat nausea tak boleh belah. -__-
this was when my friends called me Avatar.

same ke? same ke??????!!
kejam punye rakan-rakan. ade ke patot. HAHA


Thursday, June 9, 2011

haiyaiyai

morning all. kat luar mentari dah panas membahang menerangi alam saya masih dok melingkar atas katil seperti ular dengan bilik yang malap-malap beserta angin sepoi-sepoi bahasa dari kipas jenama Fresh. dah lama tak bermalasan di pagi hari macam nih. hahah


harini hari khamis. dan harini cutiiii. ho ho ho. eh minggu lepas pon cuti hari khamis. tapii, minggu lepas kene study sebab hari sabtu dan ahad osce serta end round exam. tapii, harini memang cuti tanpe peru studyyy ho ho ho. padahal banyak je lecture kene cover sejak start round baru nih. -__-

by the way rakanss, skarang nih saya dah masuk ENT. ear nose and throat. fes day lecture ENT rasa macam dokter tuh cakap bahase alien. serius apebende lah dokter nih ajar tak leh nak catch up lansung. nangissss. tapi takpe, by time insyaAllah sume akan okai. yang penting study le noure oi.

ENT nih relax giler. kelas sehari 2 lecture je. lepas tuh kol 10 dah balik rumah. dalam seminggu 2 kali je clinical round. bahagia sungguh. okai amik masa nih untuk setelkan apape yang perlu.

gotta go. nak layan movie jap. ehehe.

bubai

Sunday, June 5, 2011

foods are everywhere

ps: dont read with an empty stomach hehe




















gambar berjuta-juta. updet secara pukal. ehehe. sejak bila suka bubuh gamba makanan dalam blog nih? okai briefly, haritu makan kat portofino. then merajinkan diri buat sushi. then lepas habis exam semalam mengisi perut kat coffee roastery sambut besday atie jugak then terus ke carefour bersuka ria lah kononnye selepas exam dan melepak costa and that's all. hehe