Thursday, June 9, 2011

haiyaiyai

morning all. kat luar mentari dah panas membahang menerangi alam saya masih dok melingkar atas katil seperti ular dengan bilik yang malap-malap beserta angin sepoi-sepoi bahasa dari kipas jenama Fresh. dah lama tak bermalasan di pagi hari macam nih. hahah


harini hari khamis. dan harini cutiiii. ho ho ho. eh minggu lepas pon cuti hari khamis. tapii, minggu lepas kene study sebab hari sabtu dan ahad osce serta end round exam. tapii, harini memang cuti tanpe peru studyyy ho ho ho. padahal banyak je lecture kene cover sejak start round baru nih. -__-

by the way rakanss, skarang nih saya dah masuk ENT. ear nose and throat. fes day lecture ENT rasa macam dokter tuh cakap bahase alien. serius apebende lah dokter nih ajar tak leh nak catch up lansung. nangissss. tapi takpe, by time insyaAllah sume akan okai. yang penting study le noure oi.

ENT nih relax giler. kelas sehari 2 lecture je. lepas tuh kol 10 dah balik rumah. dalam seminggu 2 kali je clinical round. bahagia sungguh. okai amik masa nih untuk setelkan apape yang perlu.

gotta go. nak layan movie jap. ehehe.

bubai

3 penyebok:

k h a y said...

haiyaiyai bunyik mcam Power Rangers nye robot tu.

haha.


ENT kat Uni aku, maksudnya Entrepreneurship and Technology.

=)

Samat nonton!

Nurul Atikah said...

selesai urusan kawen ke noure... :p

saye kerink said...

ahaa seronok betul berguling2 atas katil.. especially on weekend. ;]