Tuesday, June 14, 2011

off day

harini hari selasa dan harini cutiiiii. HAHAHA. terime kasih ENT sebab bagi banyak cuti kat kami. hehe.


result dah keluar haritu, alhamdulillah. ;) satu batch lulus with flying colors. takde sorang pon fail. sume result mantop2 kau. tahniah sume orang.

semalam buat dadih. cuak gak xkeras, tapi pagi tadi tengok tadaaa! menjadi yeayyyy. hihihi. okai dah boleh cross dadih dari list. hihihi. banyak bende lagi nka buat. bercite-cite je dulu. entah bile masenye nak buat ntah. dah la sekarang nih siang malam air selowwww je nak keluar. haih. summer memang ada catuan air ke? bile dah tengahari nak ke petang tuh lagi la, jangan harap nka ada air. T____T

harini nka jugak masak paprik. yosh!

bye

2 penyebok:

DAUD said...

mau dadih juga,
pos boleh?

noure said...

kat msia belambak. pegi je la beli kat pasar malam ke memane ke -__-