Friday, July 29, 2011

jadual final

[ FINAL EXAM 5th YEAR ]

1) OPHTALMOLOGY
Date: 15 August 2011 / Monday
Time: 10am - 12pm
Place: CC

2) ENT
Date: 18 August 2011 / Thursday
Time: 10am - 12pm
Place: CC

3) DERMATOLOGY
Date: 21 August 2011 / Sunday
Time: 10am - 12pm
Place: CC

4) UROSURGERY
Date: 23 August 2011 / Tuesday
Time: 10am - 12pm
Place: CC


bawak-bawak lah study noure oi.

Tuesday, July 26, 2011

threesixtyfive


Project365Noure is now officially end. HAHAHAHA.
sebenarnye dah lame dah habis. tapi bile dok busy gila dari balik mesir dulu sampai la lani dah nak final baru lah tak busy sangat.baru lah ada masa nak upload the rest of the pictures.
alasan sangat tak boleh belah kau ye noure

ini gamba yang ke 365.
macam dalam mimpi time tuh. pagi hari bergembira bekpes bersukaneka bermain laut bersama family. tuptup petang tuh dah sensorang dalam flight ke klia NAK BALIK KE MESIR DAH. serius macam takleh terime hakikat. takde family hantar kat KLIA. sedihnyeee. sob3. nasib baik besfren sudi datang hantar ai dengan seseorang. eheh.

terima kasih kepada semua yang sudi menjayakan Projek 365 ini. dalam kepala otak macam nka buat projek baru but this time opkos with my Mr Pola. ehehehhe. we'll see yek.

later!

Sunday, July 24, 2011

5th year, done.

unofficially done for 5th year. done dari segi takyah belajar benda baru untuk final exam nanti. mulai esok start elective course for nearly 2 weeks. seploh hari je. HEMATOLOGY! entah pilihan ke berapa ntah sebenarnye tuh. kesiannye kan. but i guess it would be fun. hehe let's hope so. membe yang penah amik hemato seblom nih cakap best. tapi yang takbest nye kene panjat tingkat enam la bangunan int med tuh. lif ade takkkk?


harini hari ahad. harini cuti!!! itu pon sebab public holiday. -__- semalam end round exam urosurgery. lepas habis exam serius rase nak nangis. sobs sobs. huwaaaaaaa. takmo la kuar markah. kecewe kang nak final nih. huwaaaaaa.

let's move on. so harini kan cuti kan. pukul 8 dah max dah tdo takleh nka pejam mate lagi dah even pakse pakse pon. hahahah. berguling-guling-gulng sepanjang hari. layan cite macam dah habis final. padahal end round je pon. -__-" penat tengok cite tido, penat tido tengok cite balik, pastuh tido balik. serius banyak gile tido harini. HAHAHAHAHA ada org call kat mane tuh. kat umah la. time tuh serius baru bangun tido. kekekeke. ;p

sakit kepale. mebi sebab banyak sangat tido? so rase mcm perlu tido dah. esok kelas dah. lepas nih dah takleh main-main dah. kene prepare untuk final exam!!!!! *harap-harap la*


ok bye


Saturday, July 23, 2011



Wednesday, July 20, 2011

Mr PolaPink


say hello to Mr PolaPink everyone.
but now i think i wanna call him; of course a he, Mr PolaPola. hehe

super excitedddddd. of my first try using polaroid. selca la ape lagi. hahahaha. saje buat efek sepia nampak ala-ala oldies gitew.

hehehehehehhe. gembirenye.

same ;p
p/s: end round urosurgery hari sabtu. nangissss. baru nak stat study nih!!! pray for me.

Saturday, July 16, 2011

it's drawing near

RT @nourenisa org mesir dah nampak bz nka menyambut ketibaan ramadhan, org malaysia pulak dah busy nka menyambut hari raya.

tiba-tiba rasa excited nak berpuasa kat mesir nih ;)

Friday, July 15, 2011

mentally drained

tetibe rase penat ngan sume bende. penat nak pikir, penat nka buat apape, penat nak buat esaimen, penat bergolek-golek, penat tengok cite, penat nak belajar, penat nka mengadap laptop, penat nak kemas, penat nak pikir sume bende. penatttt.


apesal ntah.

i need to get out of this routine for a while. ;(
cepatlah cuti. cepat lahhhhhhh.

call mak ngah odw gi mane ntah. takdengar sangat. sedih

nak tido pon penat! huwaaaaaaaaaaa. summer memang tak seswai le nak belajar. holiday holidayyy!!!! hurm.


Wednesday, July 13, 2011

delivery party

beeeesar gile blueberry cheesecake delight skang. besar dan nipis. tapi sedap opkos sedap. hilang dah craving for cheesecake. delivery je sonang. tapi frust gile nka delivery oreo cheesecake skali satu slice takde. sobs2.
okeh nih festime delivery Dominos pizza. walopon time nka order tuh lama gila tanye itu ini macam-macam 10 menet kau. cakap ngan pakwe pon xsampai 2 menet. heh.
hahahaha banyak gile sebab banyak mulut yang nak makan ye.
sambut besday nad, asza dan noni.
wewewe
gembira gila craving cheesecake dah dapat, craving pizza dah dapat. hihihi. ;)

bila kenyang suka hati. la la la.

Monday, July 11, 2011

kesayangan semua

senyum amik ati. dah memang well known dah batrisyia memang suke senyum amik ati. hahaha. cucu kesayangan nenek dan atuk. yela, sorang je cucu for now. asik asik dapat baju ngan toy. asal kuar je balik kompem akan beli baju batrisyia. *jeles*


dah nak umur setahun dah next month!! hihi tak sabar nak jumpa. nampaknya akan miss besday party whtsoever nanti. sobs.

Saturday, July 9, 2011

Anosognosia

awak kerajaan tak semestinya semua awak buat tuh betul.

awak pembangkang tak semestinya semua awak buat tuh betul.

susah la semua nak mengaku die je betul.

orang gila tak mengaku die gile sebab sangat poor insight.

boleh relate?

ok bye.

Friday, July 8, 2011

cornie

sesape follow WGM brave couple nih mesti perasan won joon suke gileee ngan cornie nih.

nak dijadikan cerita, lepas exam harituh kan mestila berpoya-poya kan. masa round-round dalam care4 tuh tetibe kitorang terjumpa Cornie!!! hahahahahha

serius sebijikkkk!!!!!

ok bye

Thursday, July 7, 2011

ouija

penah dengar apa itu ouija. harini festime denagr sebenanye. tapi sume org tau kot game yang dorang main oanggil spirit untuk ramal masa depan(?). so we played the game today during clinical round. with the doctor ofkos. HAHAH. ok lah, not the real ouija. just dokter suh klik klik klik kuar la tulisan. pastuh punyelah dokter merepek mereke-reke cerite. -__-


by the way. harini first day of Urosurgery. baru fes day dah macam muak mengadap xray. HAHAHAHA.

what i've taken so far in 2nd semester.

ophthalmology 1month
dermatology 2weeks
ear nose and throat 1month
urosurgery 2weeks
elective 2weeks

then study leave, then final exam, then going back homeeeee!!!

hihihihi sabar sabar.

lepas kelas tadi gigih pergi rumah cik atie untuk bermain keyboard. yeayyy dah reti dah main lagu Love Light ho ho ho. harus dimantapkan lagi. next time leh main lagi. hehehe. tenkiu cikgu atie ;p

tadi macam rajin nak merepek panjang-panjang. pastuh internet pulak macam ntah hapape pulak tetibe. heh. ok now bilikd ah gelap. nak tidoq dah. layan cnblue sat. heheh

bye!



Friday, July 1, 2011

july love love

it's july already. bulan depan balik malaysia yeayyy!
ORL-HNS dah habis dah. eceh name nak sedap je. ENT dah habis le semalam. harini esok lusa tulat study leave. tonggeng terbalik end round exam. ade ke org paham aku cakap nih. biarlah. hahahahaha


baru bangun dari tidur yang tak berapa lena dengan bunyik alarm. gile ngantuk susah gila nak bangun. zzzzz. ha internet connection dah macam ok dah. awal bulan dah kan.

mulai malam semalam dah simpan dah external. bahaye betul kalau external melekat kat laptop. asik melayan yonghwa je. yo~ong effect memang kuat habis laaaah! hehe. tak sabar nak tengok citer baru yonghwa. dah ade dah tapi nanti lah lepas exam nak tengok. tolong lah jangan kuarkan gosip yonghwa dengan org lain. tak sukeeeeeee. ngan seohyun je boleh. plis plisss jangan nka bergosip sangat pasal yonghwa okay kpop. hahahha gile ke ape aku nih. nasib baik lah die dah cakap never date park shin hye. fuh lega.

dahhhhh. nak campak laptop jejauh. banyak nka kene cover ENT nih. nangissssss. so macam biase lah, kekawan yang dah jemu tengok aku asik nak exam je. please doakan ye. hihi. ;)

yongseo jumpa lepas examm!!!!

later!