Sunday, July 24, 2011

5th year, done.

unofficially done for 5th year. done dari segi takyah belajar benda baru untuk final exam nanti. mulai esok start elective course for nearly 2 weeks. seploh hari je. HEMATOLOGY! entah pilihan ke berapa ntah sebenarnye tuh. kesiannye kan. but i guess it would be fun. hehe let's hope so. membe yang penah amik hemato seblom nih cakap best. tapi yang takbest nye kene panjat tingkat enam la bangunan int med tuh. lif ade takkkk?


harini hari ahad. harini cuti!!! itu pon sebab public holiday. -__- semalam end round exam urosurgery. lepas habis exam serius rase nak nangis. sobs sobs. huwaaaaaaa. takmo la kuar markah. kecewe kang nak final nih. huwaaaaaa.

let's move on. so harini kan cuti kan. pukul 8 dah max dah tdo takleh nka pejam mate lagi dah even pakse pakse pon. hahahah. berguling-guling-gulng sepanjang hari. layan cite macam dah habis final. padahal end round je pon. -__-" penat tengok cite tido, penat tido tengok cite balik, pastuh tido balik. serius banyak gile tido harini. HAHAHAHAHA ada org call kat mane tuh. kat umah la. time tuh serius baru bangun tido. kekekeke. ;p

sakit kepale. mebi sebab banyak sangat tido? so rase mcm perlu tido dah. esok kelas dah. lepas nih dah takleh main-main dah. kene prepare untuk final exam!!!!! *harap-harap la*


ok bye


0 penyebok: