Friday, July 1, 2011

july love love

it's july already. bulan depan balik malaysia yeayyy!
ORL-HNS dah habis dah. eceh name nak sedap je. ENT dah habis le semalam. harini esok lusa tulat study leave. tonggeng terbalik end round exam. ade ke org paham aku cakap nih. biarlah. hahahahaha


baru bangun dari tidur yang tak berapa lena dengan bunyik alarm. gile ngantuk susah gila nak bangun. zzzzz. ha internet connection dah macam ok dah. awal bulan dah kan.

mulai malam semalam dah simpan dah external. bahaye betul kalau external melekat kat laptop. asik melayan yonghwa je. yo~ong effect memang kuat habis laaaah! hehe. tak sabar nak tengok citer baru yonghwa. dah ade dah tapi nanti lah lepas exam nak tengok. tolong lah jangan kuarkan gosip yonghwa dengan org lain. tak sukeeeeeee. ngan seohyun je boleh. plis plisss jangan nka bergosip sangat pasal yonghwa okay kpop. hahahha gile ke ape aku nih. nasib baik lah die dah cakap never date park shin hye. fuh lega.

dahhhhh. nak campak laptop jejauh. banyak nka kene cover ENT nih. nangissssss. so macam biase lah, kekawan yang dah jemu tengok aku asik nak exam je. please doakan ye. hihi. ;)

yongseo jumpa lepas examm!!!!

later!

0 penyebok: