Tuesday, July 26, 2011

threesixtyfive


Project365Noure is now officially end. HAHAHAHA.
sebenarnye dah lame dah habis. tapi bile dok busy gila dari balik mesir dulu sampai la lani dah nak final baru lah tak busy sangat.baru lah ada masa nak upload the rest of the pictures.
alasan sangat tak boleh belah kau ye noure

ini gamba yang ke 365.
macam dalam mimpi time tuh. pagi hari bergembira bekpes bersukaneka bermain laut bersama family. tuptup petang tuh dah sensorang dalam flight ke klia NAK BALIK KE MESIR DAH. serius macam takleh terime hakikat. takde family hantar kat KLIA. sedihnyeee. sob3. nasib baik besfren sudi datang hantar ai dengan seseorang. eheh.

terima kasih kepada semua yang sudi menjayakan Projek 365 ini. dalam kepala otak macam nka buat projek baru but this time opkos with my Mr Pola. ehehehhe. we'll see yek.

later!

2 penyebok:

z a w a n i b a d r i said...

saya tak mampu weyh nak menghabiskan project 365 *sobs*tahniah!

k h a y said...

hahahaha....

mcm kenal je sape yg hntr tu. lol.

Lepas ni mik gmbr Polaroid la semua yekk wuuu~~