Tuesday, August 23, 2011

donel!

alhamdulillah. dah habis dah exam dah habis dah 5th year!!!!!!

gembira gilaaaaaaaaa. aaaaa perasaan yang tak tergambar.

so next sem dah masuk FINAL YEAR!!! like finally weh.
lagi bebrape hari nak balik malaysia yeayyyy!!!


Tuesday, August 16, 2011

Semangat lah noureeeee aaaaaa 
Next ENT
Banyak gila ㅠㅠ

Yosh!!!!
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

"iPod Noure"

Tuesday, August 9, 2011

Tabahlah

Tabah noure tabah. Oh exam. T_T takottt

Thursday, August 4, 2011

study leave.

dah habis kelas 5th yearrrr!!!!!!
hematology walaupun kekadang bosan tapi sangatlah gain my knowledge. selepas 10 hari kat hemato kami sume da expert dah leukemia! ho ho ho
FINAL EXAM!!!
MASA UNTUK STUDY SAMPAI LEBAM.
study study jugak, terawih jangan dilupa. sangat seronok berpuasa kat sini. tapi part yang tak berapa nka seronok time buke ngan sahur la. T___T oh rindu keluarga.

yeayyy. lagi 3 weeks nak balik malaysia!!
tak sabar nak balik malaysia, nak raya, nak kawen. HAHAHAHAHAHAHAH

doakan saya ye rakan-rakan. please please please. ;)
preparing chemo. CHOP for Non Hodgkin Lymphoma.

ini memang obat kegemaran. sebab... sebab... sebab tengok la. kale merah maaaa! hehe
zpolaroidz

Wednesday, August 3, 2011

Wordless Wednesday

Platelets : 0