Monday, October 31, 2011

pagi yang sejuk

gumorning. pagi yang indah dans ejuk katil pulak memanggil-manggil tapi kerana forensic ku gagahkan jua untuk bangun eceh. tengok ada manusia dok sedap melingkar jeles betul T__T

jangan terpengaruh jangannnnn.

semalam tuh intro je la untuk terjunkan diri balik ke dunia belog. eceh. mek ain dah bising tak updet belog. so here i am. writing all over again. ehehehe

so far life has been wonderful. tengah nka adapt dengan situasi baru, which is bersuami. everything changes. we move in to a new house. no internet connection for almost one month and finally the day before yesterday we got our internet connection yeay! clap clap clap. you should know how hard my life had been without internet. nak buat esaimen pon susah. nak tau lecture kat mane lecture ape lecture kat mane pon susah nak call umah pon susah nak keep in touch with family pon susah. macam hidup dalam gua. *konon je la padahal nka tengok running man susah, nka update pasal cnblue pon susah, nak update twitter pon susah ahahahaha* tapi takpe, now i can google resepi banyak banyak banyak at anytime! hoho

dah hampir sebulan dealing with dead people. forensic yaw. and poisonsssss. ^&*%^ banhyak gile belajar toxicology. dah overdose dahhhh argh.

ok gotta go. asphyxia is waiting to be read. practical exam this coming thursday. banyak gila tak baca lagi. nangiss. later!



Sunday, October 30, 2011

howdy!


hye people. loooong time no see in blogging world. by the way, meet mr husband. ;)