Tuesday, November 15, 2011

kerinduan

gambar summer holiday haritu.

gambar terbaru i guess. adik yang upload kat fb.


rasanya baru je sekejap balik mesir. bila tengok gambar batrisyia dah lain sangat dah muka. nampak dah besar dah. bukan besar dewasa dah matang, maksudnya dah besar sikit lah u know what i mean kan. owowow rindunye sama budak kicik itu!

hujan dah beberapa hari. angin kuat gila dari laut. dugaan betul bangun pagi. huhuk. sejuk! winter dah nak menjengah nampaknye. last winter in alex insyaAllah. next year tade dah la winter2 kat msia nih.

bye!

2 penyebok:

DAUD said...

hari ni upload gambar anak sedara,
nanti-nanti tengok gambar anak sendiri.

z a w a n i b a d r i said...

dah time da untuk anak sendiri #eh