Sunday, November 13, 2011

nasi lomak

takleh nak upload gamba guna picasa la ke dalam belog nih. error ape bende ntah. maleh dah la nak upload sebijik sebijik gambo. minta mahap lah ye.

so skarang nih dah start dah round baru. family medicine. kire termasuk dalam community medicine. hari pertama rasa macam nak nangis je time lecture. ngantuk gileeeeeeeeeeeeee. hari kedue, lebih kurang jugak. tabah je la sobsob. balik rumah kene gelak dengan suami, suke bebeno tanye macamane family medicine, best ke pas tuh gelak-gelak cis cis. mentang-mentang la dorang dah habis. takpo, sebulan je sebulannnnn.
berkenaan tajuk, saya baru je habis masak nasik lomak. jom makan!


0 penyebok: