Wednesday, November 9, 2011

salam aidiladha

dari kami sekeluarga; suami dan saya. ;)

walaupun macam dah lambat je tapi still nak wish jugak. ini boleh la dikire gambar official hari raya aidiladha. spending the day with the fish. seronok! hihi. takde la sedih sangat bila mengenangkan sefamily busy menikmati daging korban. bersama-sama melihat lembu disembelih sebab semua ada bahagian masing-masing termasuk la saye jugak tapi kan nak buat macamane apabila duduk nun jauh di perantauan maka terpaksa la mewakilkan je orang lain tengok lembu disembelih sobs.

tiap kali aidiladha mesti kempunan sup tulang. hmmm.

mari menghabiskan sisa-sisa cuti! ;D more picture coming up! tunggu rajin la. haha


1 penyebok:

k h a y said...

alololo comel gila. ak dh tgk pics kt fb juge. hihi.

bestlah raya kau kali ni ye mek!