Saturday, December 31, 2011

31.12.2011


bubai 2011!

Friday, December 30, 2011

friday day day

gumorning everyone.

hari jumaat yang ditunggu-tunggu telah tiba. bila masuk int med hari hari kene bangun awal kelas stat pukul 8 lah sangat sobs. 1week down. 10 week to complete all units. 12 week to finish int med! esok start hematology kene panjat tangge berjuta-juta tingkat sebab kelas atas langit huwaaaa. penat lah kumpul lemak-lemak dalam badan tak sempat nka tepu lagi dah nak kene bakar. huks.

dah nka habis tahun 2011. wow time flying fast. bnyak gileeeee bende bersejarah berlaku sepanjang 2011 nih. serius. the most memorable year of my life? kekeke perhaps.

dari awal tahun dah banyak drama. revolution tuh la. tak penah melalui debaran hidup macam duduk kat negara tengah perang. but alhamdulillah semuanya selamat. dapat nek kapal pree ke jeddah. duduk kat jeddah kerje makan minum tido makan minum tido makan minum tido sementara tunggu flight balik msia. walaupun beli tiket sendiri tapi tarikh lambat nau. sobs.

lepas tuh sebulan gak dok malaysia. HEAVENNNN. oh tidak. kene baca buku untuk final exam. macam-macam hal lah.

dan the most unexpected things happen this year. hehehehe. takpayah teke sume orang mesti dah tau. i am being a wife to someone. ;) terima kasih yang tal terhingga kepada family yang membantu dan memberi sokongan padu dan macam-macam lagi. oh homesick pulak. :(

hemhem ape lagi yeh. ohhhh. my final year in medical school!!!! dah nak habis belajar dahhh.

ok bye!



Monday, December 26, 2011

gee gee gee geeriatrics

weehoooooo assalamualaikum kawan-kawan. saye dah habis exam alhamdulillah. berjaya mengharungi dengan tabah. walaupun hanya 2 paper tapiiiiiii gile lah study macam separuh gila. now i'm back to my sanity. hehe.


semester terpendek amat sudah berlalu. sekarang nih masuk lah semester terpannnnnjaaaaangggg gilaaaa. fuh. 13weeks int med 13 weeks surgery then i'm done with school! woho. lame lagi lah. -__-

kene bukak balik buku cane nka amik history bla bla bla banyakkkkkk. semoga tabah lah noure. dah semoga rajin!!!

dah nak habis sekolah dah nak habis sekolah. marilah bergembra as a student to the fullest. nanti dah keje nak tidoq pon ntah ade mase ntah tak. sobs.

ok bai!


Monday, December 5, 2011

berdebar-debar dah rasa

exam yang semakin menghampiri. banyak gila kena baca. T______T serius stress wehh. tapi study lembap jugak. T___T


harini baz kawen. sedih taw tak dapat pegi. dah la kat banting rumah sekangkang kera je la boleh kire. teringin nak attend wedding kawan-kawan sekolah. cepatla kawan-kawan kawennnn!! eh tunggu lepas bulan 10 taun depan plis.

esaimen commed yang menguji kesabaran. pening tapi menarik la jugak sebenanye. lain daripada esaimen slalu tuh. tapi seksaaaaaaa.

nak tido. gunnaiiiteeee. selamat berpuasa di hari asyura. asza nak bagi bubur asyura esok. yeay! hihi