Monday, January 23, 2012

lemongrass

semalam baru dapat serai yang tempah harituh so harini semangat la nka memasak guna serai gemok2 tuh. bersemangat waja nka memasak tomyam. haha tomyam je pon kan. tapi ai nka masak tomyam dari scratch tanpa perencah hokay. dah penah buat dah seblom nih sodap weh. kehkeh. rase la tomyam tuh kan.
tapi kan bila balik rumah suami pulak dok suruh masak nasik lomak sebab ada orang jual nasik lomak kat kelas maka beliau pon teringin nka makan. ha ha ha. aigo. aigo. tomyam sonang nasik lomak banyak bende nka kene buat lagipon ai kan nka exam malas nak dok lelame kat dapor tuh. macam lah bace buku kannnn. heh
last last buat lah jugak sebab kesian tengok muke orang tuh monyok je bile cakap nak buat time cuti nanti. haha
ceh. orang lain pejam seblah mate je masak nasik lemak noure oi.

ayam goreng rempah

nasi lemak sambal ikan bilis simple takde timun pon ha. hahah


home alone. suami ngah busy kat ER. huhuk

3 penyebok:

diba_hakd said...

bahagia benau dap at wife macam ko ni..... hebat r..haha

kakak said...

balik boleh buat bisnes katering ngan kakak...heheheheh

noure said...

boleh sajeee. hohoho