Friday, February 3, 2012

mood dah datang


bila mood masak dah datang rajin lah bertapa kat dapur. hehe.
pop corn popping out. mencurah-curah ke ladang gandummm. banyak gila seperiuk popcorn dapat. haha. part yang tak berapa nka reti time nak caramelized popcorn nih. but not bad. cuma caramel tuh sikit je sebab popcorn banyak gilaaaaa. nak kene re-do the caramelization process again. eceh. oh yang gambar atas nih time popcorn baru lepas pop pop pop. husband la dari harituh suh buat. bila dah beli corn seeds(?) so lets try out!

macam biasa lah kalau beli baguette kat carefour tuh opkos la ai akan buat garlic bread kan. makan dengan mashed potatoes adalah kegemaran dari dulu. makan-makan petang sampai mulut bau garlic. hahahah

pizza sandwich for supper. haha sesuka hati je bagi nama. sonang je tak sampai 15 menet prepare dah siap. tapi sebab semalam terasa nka buat pizza nih tetibe so mozarella tuh beku macam ice. gigih dok ketuk2 kat dinding nka bagi mozarella bercerai2. tangan pon dah jadi raynauds phenomena dah. bekuuu. tapi sedap lah. hahahahaha sape lagi nka puji masakan diri sendiri kan. ;p

later!

0 penyebok: