Sunday, February 5, 2012

result

result dah keluar bebrape hari yang lepas. serius terus palpitation bile tengok ade orang cakap pasal result kat twitter. dah la baru berjalan balik pasar, double the palpitation hokeh. bile tengok hp baru sedar ade sms dari encek suami, dan bagitaw result!


alhamdulillah.result okay. thank you Allah. ;D

my first exam after married. takut sangat kalau result ntah hapape je. sebab study pon ntah hapape je dari awal sem. diri sendiri yang malas hokeh. tapi biase lah being noure dah dekat final exam baru nka insaf, baru sebok nka struggle gile-gile study. selalunye time study leaves memang la 23 jam duduk kat kerusi mengadap buku. makan ape yang ade, asal kenyang. sambung study sampai lebam. tapi bile dah kawen nih exam tak exam kene ingat ade suami nak kene layan. makan pakai die sume kan. so kene la adjust masa tu sikit.

time exam harituh tak payah cakap la hampir separuh gile bace buku. stress sane sini. emo sane sini. haha ntah pape je. terima kasih encek suami kerana memahami dan banyak tolong saye ingat banyak bende time exam harituh. i lub yuu. hikhik. ha nanti mesti ade orang bace belog nih kuat-kuat tengok je lahhh. hahhaah.

sem ni dah insaf dah, takleh dah le nka memain memanjang. tapi internal med nih memang la kene study continuous. banyak gila kot. tapi sepanjang 2 minggu nih ai cuti dari buku ye. hehehe.

ok bai!


0 penyebok: