Friday, March 2, 2012

Ciao, come stai?

angin ribut yang mengganas dari semalam. dasat gila lah angin. tadi lepas encik suami solat jumaat ke pasar lah kami membeli bahan basah yang sudah habis.

rabbits kat pasar. comel sangat kan. tak lari pon dorang nih. bersedia je untuk disembelih dan dimakan. oh tak sampai hati betul.

balik pasar lalu kat kedai pakcik Tibas lalu membelilah fatirah chokolatah. (read: lebih kurang roti canai tapi dalam die ada custard sikit dan atas dia lihat lah sendiri coklat cair dan badam tabur yang yummy gilaaaaa) memang stupendo wa cakap luuuu. berebut2 dengan suami nka bahagian tengah yang paling banyak coklat dan paling banyak badam tuh. haha

ni opkos lah encik suami. kihkih. kalau khusyuk tak bergerak tak bersuara macam tuh kompemmmmm la tengah dok main FIFA die tuh. isk.

esok masuk nephro pulak. perghhhh dengar dari grup2 sebelum nih macam scary je. kene study hard nih. eceh. later!

0 penyebok: