Monday, March 12, 2012

tram mogok : day 2

harini pakcik-pakcik taram masih mogok lagi. huwah. so pergi kelas terpaksa la naik teksi sensorang. sobs. encek suami dah pergi kelas awal, ai pegi kelas lambat sikit so padan muke kene naik teksi sensorang.
balik kelas menuju ke tepi laut nak naik tramco, tapi ramai gila lah orang. so saya dan rakan decide berjalan lah kaki balik.
singgah kedai jus buah-buahan lalu membeli lah fruits cocktail yang sodap gileee memang fevret. hehe.

sebentar tadi mendapat berita dari rakan tram dah berfungsi seperti selalu tetapiiiiii harga dah naik woh. lima kupang dah sekarang. selepas hampir enam tahun, naik jugak tambang tram nih. oh selama nih tambang DUA PULUH LIMA SEN SAHAJA. mana nak dapat oi tambang murah camtuh boleh naik dari stesen hujung ke hujung. lime posen pon boleh la consider murah lagi. tapiiii bila dah biasa rubuk(25sen) je bayau terasa mahal pulak. huks.

ok nak goreng tempe and dinner! hihi bye


2 penyebok:

hujanlebat said...

ko pakai camera ape weh? cantik ah gmbr

noure said...

aku pakai camera lumix aku tuh la yg dah berapa tahun ntah tuh. tapi aku edit gambo tuh sket. heheh.